Event v Kostelci nad Labem - zajem?

Ahoj,
mam moznost zajistit prohlidku vodni elektrarny v Kostelci nad Labem zhruba pro 100 lidi. Elektrarna byla postavena roku 1930 a v podstate vse je v ni jeste puvodni. Rad bych tedy usporadal event, ktery by byl spojeny s prohlidkou elektrarny a vecernim posezenim na pivku. No a k tomuto bych mel dva dotazy:

1. Byl by o takovyto event v takto malem meste zajem? Sice to neni moc daleko od Prahy, ale i tak – prisli byste?

2. Rad bych panu pruvodci po elektrarne koupil nejakou malickost (peknou velkou flasku, nebo neco podobne vyzivneho) a take bych rad k prilezitosti eventu vydal serii eventovych CWG. Kazdy, kdo by chtel toto CWG, by zaplatil poplatek 20,- Kc, z cehoz by se pokryly naklady na jeho vyrobu a zaroven by se elegantnim zpusobem vybralo na vyse zminenou lahvinku. A ted ten dotaz. Neni to v rozporu s pravidly konani eventu, nebo proti pravidlu nekomercnosti CWG?

Diky za odpovedi.

P.S.: Chcete-li vedet o elektrarne vic, muzete se podivat zde, kde ji byl venovan cely porad Hledani ztraceneho casu
http://www.ceskatelevize.cz/program/1024183011-24.01.2009-10:40-2-hledani-ztraceneho-casu.html?online=1

Tak jakožto místní bych bral jako povinnost se eventu zúčastnit, v elektrárně jsem nikdy nebyl a zajímalo by mě, co to tu vlastně máme:) tak držím palce, ať plánování vyjde, já jsem pro!:wink:

Určitě by zájem byl. Jakožto pracující v nedalekém chemicky-průmyslovém areálu v Neratovicích bych se tím pádem přimlouval pro všední den odpoledne :slight_smile:
Co se týká "vstupného", tak si troufnu říct, že kdo by v tomto případě měl ohledně dvacetikoruny za vstupné poznámky, tak je vůl.
Ani s nekomerčností CWG bych to neviděl černě- vydělávat na tom nebudeš, tak co…

taky rozhodně pro…na industriálno jsem zatížený…a těšil bych se i na večerní pohodové posezení u pivka ve sto lidech…teda kačerech:)

rozhodně

1. ano

2. ano

3. už se těším :wink:

Něco podobného bylo loni na elektrárně ve Štěchovicích a bylo to docela úspěšné.
Já bych určitě rád přijel se podívat.

me by to taky zajimalo, ale chtelo by to co nejdrive, vikendy se zacinaji plnit a od pulky dubna tam tri mesice skoro zadny volny neni

Bydlím v Neratovicích necelé dva roky a okolí prozkoumané zatím stále nemám, takže bych určitě pro prohlídku byla ! a večerní pivečko taky!
Držím palce.

Ahoj, určitě se neboj a event zorganizuj. Určitě přijedou lidi z blízkého okolí i z Prahy a drobný poplatek určitě není problém. Když někteří odjedou pak domů a nepůjdou na pivko, nemůžeš se na ně zlobit. A naplnit 100 lidí u takových eventů není problém! Po vlastních zkušenost musím říct, že je lepší to rozdělit na 2 skupinky po 50 lidech (prohlídku). Jo a naplánuj si to rozumně 2-3 měsíce předem!

kdy si mám zabukovat víkend :slight_smile:

Zajem - ANO!
CWG - ANO!

zalezi na terminu, ale jinak bych se rad zucastnil!!!
Diky za prima napad!

Ahoj! Elektrárny ja můžu! Přijedu,i zdaleka,jen dej termín dopředu,snad se pak vejdu do té stovky…některé akce bývají v době zveřejnění zpola plné!!:(..Beru i CWG!
Díky…

tyjo, to zni lakave :slight_smile:

Uvidíme, kdy to bude. Okolí ještě neznám, tak bych tam i celkem rád trochu bloudil s GPS-kou. CWG ano, přispěju i přinesu.

zajem by byl na 100% (jak o prohlidku, tak o cwg) :slight_smile: ucast zalezi na terminu

Já bych se určitě rád zůčastnil, samozřejmě že záleží na termínu, ale event ve vodní elektrárně se mi jeví jako úžasný nápad. A nějaký poplatek nevidím jako problém. Určitě jdi do toho!

ano, ano, ano…tak uz mas listing??? uz stojim frontu :stuck_out_tongue:

Hm, já se tedy domnívám, že ideální keš je na soutoku…

Loni jsme absolvovali prohlídku Štěchovic a bylo to SUPER..takže další podobně zaměřený event rozhodně vítám! :slight_smile: Doufám, že neprošvihnu termín zveřejnění a nebude to zrovna v době, kdy budu mimo ČR..případně vyšlu tu část týmu, která se tu bude vyskytovat :wink:
Příspěvek na průvodce je samozřejmost a CWG potěší - hurá do toho!

Také by jsme se přidali.