Ahoj,
mam moznost zajistit prohlidku vodni elektrarny v Kostelci nad Labem zhruba pro 100 lidi. Elektrarna byla postavena roku 1930 a v podstate vse je v ni jeste puvodni. Rad bych tedy usporadal event, ktery by byl spojeny s prohlidkou elektrarny a vecernim posezenim na pivku. No a k tomuto bych mel dva dotazy:
Byl by o takovyto event v takto malem meste zajem? Sice to neni moc daleko od Prahy, ale i tak – prisli byste?
Rad bych panu pruvodci po elektrarne koupil nejakou malickost (peknou velkou flasku, nebo neco podobne vyzivneho) a take bych rad k prilezitosti eventu vydal serii eventovych CWG. Kazdy, kdo by chtel toto CWG, by zaplatil poplatek 20,- Kc, z cehoz by se pokryly naklady na jeho vyrobu a zaroven by se elegantnim zpusobem vybralo na vyse zminenou lahvinku. A ted ten dotaz. Neni to v rozporu s pravidly konani eventu, nebo proti pravidlu nekomercnosti CWG?
Tak jakožto místní bych bral jako povinnost se eventu zúčastnit, v elektrárně jsem nikdy nebyl a zajímalo by mě, co to tu vlastně máme:) tak držím palce, ať plánování vyjde, já jsem pro!
Určitě by zájem byl. Jakožto pracující v nedalekém chemicky-průmyslovém areálu v Neratovicích bych se tím pádem přimlouval pro všední den odpoledne
Co se týká "vstupného", tak si troufnu říct, že kdo by v tomto případě měl ohledně dvacetikoruny za vstupné poznámky, tak je vůl.
Ani s nekomerčností CWG bych to neviděl černě- vydělávat na tom nebudeš, tak co…
Bydlím v Neratovicích necelé dva roky a okolí prozkoumané zatím stále nemám, takže bych určitě pro prohlídku byla ! a večerní pivečko taky!
Držím palce.
Ahoj, určitě se neboj a event zorganizuj. Určitě přijedou lidi z blízkého okolí i z Prahy a drobný poplatek určitě není problém. Když někteří odjedou pak domů a nepůjdou na pivko, nemůžeš se na ně zlobit. A naplnit 100 lidí u takových eventů není problém! Po vlastních zkušenost musím říct, že je lepší to rozdělit na 2 skupinky po 50 lidech (prohlídku). Jo a naplánuj si to rozumně 2-3 měsíce předem!
Ahoj! Elektrárny ja můžu! Přijedu,i zdaleka,jen dej termín dopředu,snad se pak vejdu do té stovky…některé akce bývají v době zveřejnění zpola plné!!:(..Beru i CWG!
Díky…
Já bych se určitě rád zůčastnil, samozřejmě že záleží na termínu, ale event ve vodní elektrárně se mi jeví jako úžasný nápad. A nějaký poplatek nevidím jako problém. Určitě jdi do toho!
Loni jsme absolvovali prohlídku Štěchovic a bylo to SUPER..takže další podobně zaměřený event rozhodně vítám! Doufám, že neprošvihnu termín zveřejnění a nebude to zrovna v době, kdy budu mimo ČR..případně vyšlu tu část týmu, která se tu bude vyskytovat
Příspěvek na průvodce je samozřejmost a CWG potěší - hurá do toho!