Při plánování nové multiny kolem kostela v Těšeticích jsem si říkal, být tak keš nahoře ve věži. Samozřejmě regulérka by nešla, ale event by šel. Místní farnost mi vyšla maximálně vstříc, takže mám zajištěné klíče od věže a místního kronikáře a pána co se stará o hodiny a zvony v jedné osobě. Jediné na čem se musíme domluvit je termín. Takže, kolegové pište termíny a já je potom nabídnu ke konzultaci. Nejlepší termín je sobota dopoledne, kdy nebude v kostele bohoslužba v neděli to určo nepůjde. Co do množství kačerů to vidím při dobré organizaci na neomezené. Kostel má dvě věže z toho jedna je chráněná ochozem takže budou moci určitě i děti.
Souřadnice jsou N49 35.555,E 17 7.658 a ještě obrázekhttp://www.regionhana.cz/index.php?id=247
-
- na Luboša
Na zvony a hodiny se nechám nalákat.
Ale termín, to je problém - plánování tak daleko dopředu není moje silná stránka.
Tak buď mi to vyjde, nebo ne…
ZCh
Něco nastřel. Stejně se všem nezavděčíš.
Sobotu dopoledne bych mohl téměř každou, takže se přizpůsobím.
Byl bych pro konec cervna…pac ted mam (a nejsu sam) bakalarku, statnice, a takovy podobny srandy;)
[color=blue]Přesně tak, střel tam datum, třicet kačerů se vždycky sejde. A polovina těch, které bys tam chtěl mít tam nebude, ať je termín jakýkoliv…:([/color]
Tak tedy navrhuji 31.5. Termín Mdenah bouhužel nejde, bo jsou zrovna blízko hody a kostel se připravuje na slavnost.
ách jo
myslím, že mě jedna sobota už z učení nevytrhne no (event za humnama si přece nemůžu nechat ujít, by byla ostuda)
Rádi bychom se zúčastnili, většina sobot je volná, ale od 30.5 do 31.5. jsem služebně v Levicích na Slovensku ![]()
[color=navy]Tak to jsi střelil sakra špatně…
Je to dva týdny po eventu Jakteamu a týden před Valašským keškobraním. Pokud to bude v tomto termínu, tak beru zpět to tvrzení o účasti minimálně třiceti kačerů… Proč ten spěch?[/color]