evidence waypointu na netu

Zdravím CML, neznáte někdo nějakou službu na netu na evidenci soukromých waypointů, která :

1. umožní zapsání názvu, souřadnic a nějaké poznámky.
  2. umožní export do GPX souboru
  3. tyto data by měli být privátní, tedy ne POI.cz
  4. víc mne nenapadá, snad import GPX nebo aby byla free, ale to není podmínkou

ahoj,
koukam na tvuj profil a ver, ze vsechny pozadavky splnuje treba waymarking.com :wink:
ad 2 a 4) neni to zadarmo, ale ty jako PM mas tuhle sluzbu uz zaplacenou :slight_smile:

Diky za radu, tohle mne nenapadlo. Budu to muset prozkoumat :slight_smile:

Akorat ty svoje waypointy potom nesmis poslat na WM ke zverejneni :slight_smile:

ahoj, nemáš nějaký nápad jak na to ? Asi všechny kategorie procházejí schvalováním a pak jsou veřejné, což bych nerad.

Dyk to píšu - vyber si nějakou kategorii (je to fuk, třeba nějakou obskurní - např. plechové střešní korouhvičky :wink: vytvoř si své WM a zkrátka je nepošleš ke zveřejnění - budeš je mít ve složce "My unfinished".

:slight_smile: Jak prosté milý Watsone

Proto ta prezdivka - Watson Mnichovo Hradiste :smiley: :smiley: :smiley:

:smiley:
Tentokrat v roli WayMarkingHelpera :smiley:

no nevim, jestli je WM idealni na ukladani privatnich bodu:

• na rozdil od GC je WM videt i pred zverejnenim, jen se neukazuje v kategorii, viz napr. link
  • pohromade budou ty body videt jen v My Unfinished a budou se plest s pripadnymi opravodvymi WM

To vše umí zcela zdarma Bartikova Cachemapa http://geocaching.bartik.eu:smiley:
Avšak po jedné diskusi na tomto fóru dal STOP na registraci! Ani se mu nedivím! B)
… a umí toho mnohem víc!

Ukládání na WM jako rozpracované asi opravdu nebude to pravé. Ale zjistil jsem, že na POI.cz lze mít soukromé kategorie a problém tím mám víceméně vyřešen.

Ano zrovna nedavno jsem to resil. Na POI.cz je to dokonce tak, ze primarne jsou vsechny zalozene kategorie soukrome a pokud ji chces jako verejnou musis o to pozadat. :wink: