Evolve goTraxx vs touchTraxx

Chtěl bych koupit jeden z nich. TomTom pro Geocaching úplně nevyhovuje…

V parametrech nevidím žádné rozdíly (51kanálů, vhodné pro Geocaching).

touchTraxx je menší, pěknější a o kousek levnější. Podle tohoto není co řešit.

Jste schopen to někdo porovnat - má touchTraxx nějaké nevýhody? Napadá mě například, že když je menší, mohl by mít menší výdrž baterie… - nikde jsem ale tento parametr nenašel.

Může mi někdo poradit? Díky.
Lipon

P.S. Pokud by se ho chtěl někdo zbavit, dejte vědět…

Ahoj, ja bych teda doporucoval spis ten touch traxx, na www.gcshop.eu je k dostání za 1100 a gotraxx za 1200, ale cena je zrovna ted skoro stejna. Me prijde ze kdyz je mensi, lip se skryje do kapsicky u kosile a neni zase tak napadny.
Moje dvě kamaradky ho pouzivaji ajsou s nim nad miru spokojeni, dalsi kamos zase chtel itraxx, protoze je tam solarni panel a chce hodne dlouho výdrz, ale s geocachingem to nebude mit nic spolecnyho, chce to pro tomtom navigaci do auta, kterou ma na mobilu.:wink:

Za me tedy touchtrax + 1 bod

Já bych zase spíš doporučil GoTraxx. On TouchTraxx je sice menší, ale i to má své nevýhody - jako třeba že má menší výdrž baterií, než GoTraxx nebo že nemá výměnný akumulátor, jako GoTraxx. Taky dotykové zapínání není nejspíš to pravé ořechové a řekl bych, že se bude modul sám zapínat/vypínat v kapse (třeba, když se ho dotkneš omylem rukou). Na druhou stranu je ale TouchTraxx menší a "stylovější:)". Jeden můj geo-kámoš používal tento modul ale kvůli nevýhodám výše ho prodal a šel radši do GoTraxxe.

Za mě zas GoTraxx +1 bod.

Díky za názory. Půjdu do GoTraxx.