Export z GG do OV2 pres GPSBabel

Připravuji vlastní makro, které bude snad venku do konce ledna… trochu tápu v pascalu…
… používám prozatím i tohle makro, ale mám dojem že silent u mne funguje v pohodě a ta fíčura se zákazem exportu nalezených taky. Problém je myslím ale v tom, že již nalezené a vlastní zůstávají ve Final waypoint atd. pokud jsou,protože export waypointů už na to nekouká…

Jenže mě ty nalezené a vlastní zůstávají i v těch Traditional cache.ov2 a dalších.. prostě můžu si v configu nastavovat co chci a stejně to makro exportuje pořád to stejné (ignoruje nastavení v config souboru).. Jinak mám nalezené kešky korektně označeny (nahrány do GG2 z My Finds PQ) a třeba ty automatické statistiky (mimochodem super věc) mi fungují zcela bez problému přesně jak si je nastavím. Ale ten TomTom export nějak ne a ne..

posmera: MUSIS po kazde zmene v configu restartovat GeoGet. me to vsechno funguje jak ma.

Ted jsem objevil novou verzi a jede to uuuuzasne. Diky

Mám GeoGet 2.1.5 a dal jsem si tam macro na ov2. Na konci generování souboru mi to hlásí chybu. Nevíte, v čem může být problém?

Zjistil jsem, že si mi neexportují Stages of a Multicache z GG pro TomToma. Netušíte někdo proč?

Ve konfiguraci ve Spravci pluginu makro pro export vidim, ale v seznamu pluginu uz ne. Kde muze byt chyba?
Mam GG2.2.5.541 a makro tomtompoi 2.18 ulozene v \GeoGet\data\script\TomTomPOI

Prosím o pomoc. Potřeboval bych exportní makro do TOMTOM ale hlásí mi to, že nelze najít. Nemáte ho někdo, abych si mohl uložit kešky do tomtoma v mobilu jako POI? Díky

zkus http://dl.dropbox.com/u/4555713/tomtom-3.0.0.gip :wink: v dohledny dobe to dam na ararat

já to zkusil a nějako mi to nefunguje, jen problikne okýnko "Sorting…cosi, hned zmizí ani to nestihnu přečíst" a konec, kde by mohla být chyba?

mas aktualni geoget, radeji zkontroluj pritomnost knihovny RelToAbsPath

a zkoukni ze NEMAS nastaveny export cele databaze.. cili SOURCE je bud "nic" nebo list, s tim general to nefunguje, nevim proc..

tak tím globalem to bylo, při přepnutí na "list" funguje bezvadně.

oživuji starší vlákno abych zbytečně nezakládal nové. Nevím od kdy přesně, ale teď koukám že mi mikromovo makro neexportuje waypointy. Ať nastavím cokoliv v nastavení. Je to problém jen u mě, nebo se někde něco rozbilo?
verzi mám aktuální, 3.0.1.3

Parkis: jo mas pravdu, je to naky rozbity.. verze 3.0.12 by pry mela fungovat..

díky, doma downgradnu a vyzkouším