Extraktor odemykacího kódu pro Wherigo.com ze souboru OWS

Vytvořil jsem jednoduchý prográmek pro zjištění odem. kódu ze souboru .OWS (openWIG), který nelze nahrát na web Wherigo.com. Testováno na keši Top Secret: second mission - program WhereYouGo. Program v příloze.

A ta priloha je presne kde? :slight_smile:

Ah, sorry :slight_smile: http://ondryasondra.aspone.cz/owsv.zip

Miluju :@ udělátka, která udělají to samé jako například F3 v libovolném komanderu akorát že to člověk na tom zhruba třetím řádku nemusí hledat.

Ano, ale tohle udělátko není k nalezení toho souboru, ale k vytáhnutí odemykacího kódu.

Jak psal Arne - pouzij jakykoli souborovy manazer a dej nahled toho souboru. Anebo staci si zobrazit onen soubor treba v poznamkovem bloku a kod tam najdes …

Najdu, ale takhle je to lehčí :slight_smile: (on je to celkem dlouhý soubor, že?)

Dlouhý soubor ? NO A CO ? Je to na 5 až 10 řádku pokud nedám zalamování. Už jsem to o kus výše ostatně psal.

A lehčí to není, protože bych musel mít někde schovaný prográmek, pamatovat si ho a přitom bych ho použil tak max 5x ročně.

Jednorázová utilitka má smysl tehdy, když řešení univerzálními prostředky je z nějakého důvodu obtížné. Anebo když se to potřebuje dělat denodenně - ale pak to není jednorázovka.

Arne1: Je velmi dulezite si už z principu stěžovat… Autor neco vytvoril a nabídl. Nechces? Tak neber (jako já, nebot notepad umím taky pouzít :)…

a nebylo by lepší se obrátit na autora OpenWIGu aby to zapracoval přímo do něj, že by jsi nemusel vůbec připojovat telefon k PC a kopírovat soubor.
Prostě pokud máš dohráno tak by jsi kliknul v OpenWIGu na nějaké tlačítko a na displeji by se ti zobrazil odemykací kód a ten by jsi rovnou opsal.

Ona spousta lidí neví, že se věci dají dělat jednoduše. Vzpomeň si na tu keš v xxx, kde si autor myslel jaká je to šifra když tam dá čísla ve dvojkové soustavě. Nějak si neuvědomil že CALC je v každém PC.

A já blbec binární kód dával z hlavy. Óóó Bože, jdu psát něco do geodepresivního koutku. Takový hacker bych chtěl být taky, abych dokázal ze šifry odvodit autorovy myšlenky.

Mně tedy tenhle prográmek přišel velmi vhod. Otevření souboru .ows v poznámkovém bloku a následné vyhledávání kódu výše několikrát zmiňovaným způsobem mi ne vždy přineslo kýžený výsledek. Úspěch byl cca padesátiprocentní. Ve zbylých padesáti procentech případů byla možná chyba mezi židlí a klávesnicí,  ;) ale každopádně: s pomocí extraktoru mám kód hned a spolehlivě. Takže za sebe autorovi moc děkuji :)

Tak jsem přišel s křížkem po funuse. Když jsem narazil na zajímavý prográmek, tak už není ke stažení :( .

hmmm…co bys cekal…autor nabidne programek,dostane vynadano i za to,ze zdazili burty.

Tak si pomysli cosi o hazeni perel svinim a programek stahne :frowning:

a takovy jako my,kterym by tu a tam pomohl holt ostrouhaji.

To je zivot.