Favorit body

Ahojky,

nemá někdo filtr na Project-GC, jak si vyfiltrovat kešky podle Favorit bodů a neposkytne ho. Díky.

Možná trochu OT, ale vyfiltrovat si kešky, které mají >x FP, lze přímo v hledání na gc.com

I podle FP si filtruju přímo v mapě na gc.com.

Omlouvám se , ale já se neptal jak filtrovat FP na mapě gc.com. To vím. Ptal jsem se na možnost filtrace FP na Project-GC.

Skus si tento subor ulozit ako napriklad sendpost.html niekde na disk.

“KlaMa” si zamen za svoj nick - urcite dodrz velkosti pismen!

Potom spusti html kod v browseri - skusal som to s FF,Chrome,Edge

Budu Ti vratene kesky zo slovenska vo formate json

<!DOCTYPE html>

<html lang=“en”>

<head>

<meta charset=“UTF-8”>

<meta name=“viewport” content=“width=device-width, initial-scale=1.0”>

<title>POST Request Example</title>

</head>

<body>

<form id=“myForm” action=“https://project-gc.com/ajax/filter.php” method=“POST”>

<input type=“hidden” name=“cmd” value=“GetChartData”>

<input type=“hidden” name=“method” value=“TopFav”>

<input type=“hidden” name=“filter” value=“profile_name=KlaMa&country=Slovakia&region=&county=&submit=Filter”>

<input type=“hidden” name=“from” value=“/Statistics/TopFav”>

<input type=“hidden” name=“pageTitle” value=“Najobľúbenejšie kešky”>

<input type=“hidden” name=“page” value=“topfav”>

<button type=“button” onclick=“submitForm()”>Send POST Request</button>

</form>

<script>

function submitForm() {

document.getElementById(‘myForm’).submit();

}

</script>

</body>

</html>

Ak mas dake otazky, rad zodpoviem…

Když ono není jasné, oč přesně ti jde.

Jestli o keše, co máš či nemáš odlovené, s co nejvíc FP a na nějakém území, tak to jde i na Projectu přes Statistiky keší - Podle počtu FP - a nastavit si k tomu příslušné filtry (odloveno/neodloveno / území) a dostaneš seznam, který si můžeš zobrazit i na mapě stejně jako ostatní vyfiltrované věci na Projectu.

Ale jestli potřebuješ něco speciálně, tak to nevím a z dotazu se další tvoje specifikace nedá poznat.

Předevčírem jsem si omylem bezhlavým klikáním při čištění bookmarkových seznamů na gc.com smazala pracně roky střádaný seznam zapsaných, ale nesplněných challengí. Nechtělo se mi to pro obnovu ručně vybírat z přehledu zalogovaných poznámek, tak jsem si zkusila zaktivovat desetidenní premium členství na Projectu, což k mému úžasu šlo, byť jsem je už měla zaktivované jednou loni nebo předloni.

Po obnově seznamu challengí jsem se ještě koukla, co premiuim oproti základnímu členství umí s FP: A paráda. Umí to nejen vyfitrovat keše s nejvíce FP podle zemí /oblastí, přičemž si lze nastavit zobrazení či vynechání archivek, už zalogovaných nálezů a pod. Ale navíc to z tohoto filtru udělá i tzv. V-GPS, tedy seznam keší s kdečím dalším v popisu, včetně nadmořské výšky, a tento seznam (ale už bez toho podrobného popisu) pak jde nahrát na gc.com do (ideálně už nachystaného) bookmarku.

Takže jsem si vyfitrovala keše s nejvíce FP podle zemí v okolí ČR a poukládala na gc.com k použití po skončení premium členství na Projectu. Odtud do c:gea už velice snadno.

Archi1, jak jsem koukala, má na Projectu premium členství v plné verzi, tak bez problému naprosto. A kdo premium nemá, použiije tu desetidenní zkušební dobu. A třeba za delší čas (rok?) jen zaktualizuje. Žebříček FP se zas tak prudce rychle nemění.

(Kdo všechny tyhle funkce zná, tomu se omlouvám za popis objevování ameriky, kdo nezná a hledá možnosti filtrů, třeba mu tohle přežvejkání pomůže.)