FCPT v sobotu 23.4

Hledám kohokoliv, kdo by se chtěl přidat na sobotní odlov FCPT na kole. Nemám vlastní dopravní prostředek než kolo, proto mám v plánu dojet vlakem do Nového města nad Metují a na kole projet sérii až do Náchoda. Zpět domů zase vlakem.
Pokud by někdo jel autem a měl volné místo, tak se vzdám i kola :slight_smile:
Z Nového Města nad Metují bych chtěl vyjíždět kolem 9:30.

Dám Ti dobrou radu. Když Ti někdo nabídne svezení autem, tak se na to vykašli a užij si to na kole. Je to pohodová vyjížďka. Jel jsem to tuto neděli jako okruh z Nového Města n/Met. - přes Peklo - Staré Město - trasa FCPT a mohu jen doporučit. Je to tedy 47km, celkem 1 km stoupání. Nemusíš ale řešit kde zaparkovat, nemáš problém, když nějaké "pako" před Tebou hodí krabku až na horní okraj značky …
Tak přeji dobré počasí.
Roman

Přesne tak take doporucuji odlov tohodle powertrailu na kole sam sem ho absolvoval. Z Noveho mesta je to opravdu super cesta jak pise f-roman skoro zadnej kopec a u konce docela dlouhej tahlej sjezd. Autem je to tam docela o hubu malo moznosti zastaveni oproti rakouskemu powetrailu ktery sem absolvoval autem kde vetsinou bylo parkovani celkem bezpecne…takze na FCPT jednoznacne doporucuji kolo je to tam nadherna krajina na cyklovejlet a take ty body vic zahreji kdyz je vydres vlastnima nohama :slight_smile:

Skvělé.. díky za tipy, na auto kašlu. No když se nikdo nepřidá, dám si to sám :slight_smile:

Mohu se zeptat, co znamená zkratka FCPT ?

FCPT je First Czech Power Trail… Jde o serii 100 keší v řetězci za sebou. Viz: www.coord.info/GC2EH6K

First Czech Power Trail

First Czech Pover Trail, první stovková silniční série u nás :slight_smile:

http://www.geocaching.com/map/default.aspx?lat=50.34558&lng=16.21125

Aha, díky. Na mapě jsem na to koukal, jen jsem nevěděl to zkratku