No potkat se s nekmy na FF je nekdy problem, pokud se lidi predem nedohodnou. Me vicemene naleznete v Gatecon mistnosti. Ale jinak po tech osmi letech co tam jezdim me zajiste par lidi zna, takze kdyz me nekdo bude chtit najit staci se zeptat kohokoliv z SG (SG uniforma, ci triko Stargate Command) a urcite vas navede.
Jinak Weri mel napad co se urcite zrealizuje a to ten, ze dame na nastenku v KD u baru extra geo logbook.
Mam tez nabidku, pokud by byl zajem, planuji kombajn Havl.brodu
Tak já ještě trochu zviditelním téma FF a přidám ještě jednu nabídku.
Jak jsem tu již psal, tak na FF jezdím hodně kvůli deskovkám a jiným hrám, takže pokud budete mít zájem o moje CWG a nebude mít vlastní na směnu, tak si můžete zkusit nějaké CWG vyhrát. Najděte si mě v hale s deskovkami (určitě budu mít zelenebou geo-klíčenku s jmenovkou a kdyby to bylo jako poznávací znamení málo, tak na GC.com profilu mám pár fotek) a určitě se dohodneme na nějaké hře, kterou budem znát oba a můžete mě zkusit o CWG obehrát;)
Takže se těším na vás, snad se s někým z vás potkám dřív jak třeba na GeoConu.
Tak to mě mrzí, že jsme se minuli. Na deskovkách jsem byl prakticky pořád a jediný program mimo deskovek byl právě Blaník (jéžiš, jak my se nasmáli:D), tak snad na příštím FF(S) budeme mít na sebe štěstí
Velika skoda, mel si me nekde odchytit nebo zavolat do Svatovaclavske kancelare! Nebo ze by mi Smyl zapomnel neco vyridit?? Kazdopadne priste (po pate) prijedeme radi zas. Pro nedockavce je nas mozno videt (krom Plzne) na prknech DJC v rijnu.
Hoď sem odkaz na váš web nebo program, kde přesně budete… do plzně mířím na jednu geoakci, tak třeba tam budu v ten správný čas.
Jo, ten odchyt jsem plánoval, ale nějak to nevyšlo.. v sobotu jsme byli prakticky celý den pryč v Havl. Brodu se Snorchlem a tak můj výskyt na deskovkách byl silně omezen… jinak jsem tam byl vařenej pečenej… a dneska vyhrál 1. místo v Cestě kolem světa za 80dní;)
2 weri: Gratulace k vyhre, to nasi borci se zucastnili souteze v chlematni piva a obsadili slusne 3. a 4. misto!
Jinak plzensky predstaveni budeme teprve planovat na konci prazdnin, vystoupeni v DJC na Zizkove (jiz podruhe) bude 9. 10. 2009 od 19.00.
Kdyztak staci sledovat web http://cib.bezfraku.cz/ Nejedes se nahodou vykoupat na event 12. 9., ten bude luxusni..
Bohužel ne, i když by mě to lákalo. Jedeme v práci na Sportovní setkání projektantů na Slovensko. Do 5km od ubytování je 5 tradiček a jedna earthka, tak tam prostě musím, slovenskou keš ještě nemám;) Ale jsem pražák, tak kdybys měl namířeno na nějaký plzenský event, který je z Prahy opravdu kousek, tak napiš, určitě bych se zajel podívat a pokecal.
Kdo nepřilej na FF a zvláště GeoCon, udělal chybu… krom super festivalu jako celku byly v den konání GeoConu zveřejněny dvě keše… takže díky FF další dvě FTFKa