Festival Fantazie v Chotěboři 2.-12.7.09

Nějak poznáme? Tak to myslím, že nebude problém… copak mudlové nosí tričko "právě probíhá měření digitálního televizního signálu" :smiley:

:smiley:

No potkat se s nekmy na FF je nekdy problem, pokud se lidi predem nedohodnou. Me vicemene naleznete v Gatecon mistnosti. Ale jinak po tech osmi letech co tam jezdim me zajiste par lidi zna, takze kdyz me nekdo bude chtit najit staci se zeptat kohokoliv z SG (SG uniforma, ci triko Stargate Command) a urcite vas navede.

Jinak Weri mel napad co se urcite zrealizuje a to ten, ze dame na nastenku v KD u baru extra geo logbook.

Mam tez nabidku, pokud by byl zajem, planuji kombajn Havl.brodu

Tak já ještě trochu zviditelním téma FF a přidám ještě jednu nabídku.
Jak jsem tu již psal, tak na FF jezdím hodně kvůli deskovkám a jiným hrám, takže pokud budete mít zájem o moje CWG a nebude mít vlastní na směnu, tak si můžete zkusit nějaké CWG vyhrát. Najděte si mě v hale s deskovkami (určitě budu mít zelenebou geo-klíčenku s jmenovkou a kdyby to bylo jako poznávací znamení málo, tak na GC.com profilu mám pár fotek) a určitě se dohodneme na nějaké hře, kterou budem znát oba a můžete mě zkusit o CWG obehrát;)

Takže se těším na vás, snad se s někým z vás potkám dřív jak třeba na GeoConu.

Tak jsem od vcerejska zpatky z FF. Bohuzel jsem te Weri nevidel i kdyz jsme parili take deskovky o 106. Byl z vas nekdo v patek na divadle? :slight_smile:

Tak to mě mrzí, že jsme se minuli. Na deskovkách jsem byl prakticky pořád a jediný program mimo deskovek byl právě Blaník (jéžiš, jak my se nasmáli:D), tak snad na příštím FF(S) budeme mít na sebe štěstí :wink:

Velika skoda, mel si me nekde odchytit nebo zavolat do Svatovaclavske kancelare! Nebo ze by mi Smyl zapomnel neco vyridit?? :smiley: Kazdopadne priste (po pate) prijedeme radi zas. Pro nedockavce je nas mozno videt (krom Plzne) na prknech DJC v rijnu.

Hoď sem odkaz na váš web nebo program, kde přesně budete… do plzně mířím na jednu geoakci, tak třeba tam budu v ten správný čas.
Jo, ten odchyt jsem plánoval, ale nějak to nevyšlo.. v sobotu jsme byli prakticky celý den pryč v Havl. Brodu se Snorchlem a tak můj výskyt na deskovkách byl silně omezen… jinak jsem tam byl vařenej pečenej… a dneska vyhrál 1. místo v Cestě kolem světa za 80dní;)

2 weri: Gratulace k vyhre, to nasi borci se zucastnili souteze v chlematni piva a obsadili slusne 3. a 4. misto! :smiley:
Jinak plzensky predstaveni budeme teprve planovat na konci prazdnin, vystoupeni v DJC na Zizkove (jiz podruhe) bude 9. 10. 2009 od 19.00.
Kdyztak staci sledovat web http://cib.bezfraku.cz/ Nejedes se nahodou vykoupat na event 12. 9., ten bude luxusni.. :slight_smile:

Tak to je pěkné umístění, to taky gratuluju

Bohužel ne, i když by mě to lákalo. Jedeme v práci na Sportovní setkání projektantů na Slovensko. Do 5km od ubytování je 5 tradiček a jedna earthka, tak tam prostě musím, slovenskou keš ještě nemám;) Ale jsem pražák, tak kdybys měl namířeno na nějaký plzenský event, který je z Prahy opravdu kousek, tak napiš, určitě bych se zajel podívat a pokecal.

Nejblizsi event na ktery jdu je 25.7. - Adrenalin 2009 - padak, je to kousek od Plzne a muzes klidne i priletet :wink:

Ty jsi viděl můj rozvrh na léto a schválně píšeš termíny, kdy už něco mám :frowning:

Zrovna v tento den jsem na jedné procházce, na kterou jsem na foru i lákal další kačery…no co, snad to někdy vyjde :wink:

Kdo nepřilej na FF a zvláště GeoCon, udělal chybu… krom super festivalu jako celku byly v den konání GeoConu zveřejněny dvě keše… takže díky FF další dvě FTFKa :wink: