Nazdat lidi,
chystá se někdo z vás na Festival Fantazie pořádaný v Chotěboři od čtvrtka 2.7. do neděle 12.7.?
Podle logů v místních keších to vypadá, že řada z vás tam zamíří. Navíc tento rok bude v rámci programu i geocachingová linie GeoCon.
Tak se tu pochlubte, kolikrát jste tam už byli a jak moc se vám tam líbilo, určitě tím nalákáme ještě další;)
Chtel jsem tam jet kdyz tam mel byl David Nykl ( alias Dr. Zelenka ), bohuzel jsem to z jinych duvodu nestihal, takze pokud letos bude chvilka, tak se tam snad ukazu Hlavne me laka Gatecon
Jinak byl jsem tam jednou a bylo to super.
Tak já tam jezdím od roku 2007 pravidelně jak v létě, tak na podzim a nelituju. Nikla jsem zažil a bylo to fajn, nechoval se jako žádná velká hvězda a byla s ním sranda.
Jinak na GateCon či jiné scifi linie občas sporadicky zajdu, ale prakticky vždy jsem dohledatelný na deskovkách… teď se ještě těším na GeoCon, určitě to bude super příležitost povyměňovat pár CéWéGéček;)
Autoři před několika měsíci slibovali, že bude nějaká ta nová keš a i event, ale uvidíme. Event už asi nestihnou, tak snad ty keše budou…
Na podzim tam pár kačerů vytvořil multinku přímo v budovách festivalu. Na toto léto by se opravdu mělo chystat pár novinek, snad je i dodělali. Doufám v to hlavně proto, že v chotěboři nějak zmizelo pár keší, které tam dřív byly.
Koukalky jsou úžasná multina, nedoporučuju noční odlov, i když to taky jde a spíš doporučím nějakou lepší obuv, se kterou se dá lézt i trochu po skalách.
Ja jako spoluorganizator Stargate a tez Geoconu tam samozrejme jedu. Dokonce bude v ramci geoconu zalozena mysterka tykajici se FF. Takze pokud tam nekdo z vas jede bude mi potesenim vas poznat osobne a popr vas pozvat na hromadny odlov. Ja sam planuji vyzbirat Havl.Brod a okoli.
ad Event - byl pripraven a odeslan ke schvaleni bohuzel byl zamitnut, nebot to odporovalo pravidlum groundspeaku.
Tak to mě docela mrzí, že event neprošel, nalákalo by to další lidi na FF, kterých není nikdy dost (Pravda zase prská, že jich je málo a finančně FF prodělá). Co se týče mysterky, tak to je dobrá zpráva, až na jednu keš v okolí mám vše vysbírané. Jenom doufám, že to bude pořádně těžký a pro skalní účastníky FF, abych měl šanci si pro ni doběhnout jako jeden z prvních
Co se týče Havl. Brodu, tak ten budem luxovat možná taky, pokud se najde mezera v programu. Cestou na FF jedem přes Pardubice a tam si uděláme taky menší "geopauzu".
Chotěboř startuje za pár dní, tak už se těším jak malé dítě… určitě se na GeoConu potkáme, minimálně ho využiju jako směnárnu CWG
Napadla mě jedna zajímavá myšlenka… v KD v prvním patře je vždy nástěnka s programem a plochou na různý vzkazy či podobné aktivity, tak mě napadlo tak pověsit "logbook" a zdokumentovat počet kačerů na FF… je to docela frekventované místo, tak by se snad většina mohla zalogovat. Mě by to zajímalo, kolik kačerů tam bude, takže pokud nemáte přiraveno něco podobného, klidně bych to udělal…
Tak ja mel u Vaska zamluveny hlavni sal, no mozna se i tak neco udela, ale bude to jen v ramci FF
Diky za dobry napad proberu s Xsoftem a na nastenku urcite neco dame, jinak pokud bys mel zajem muzem se sejit i drive nez az ten patek. Ja treba jedu i do Humpolce mam tam spocitanou finalku D1 Praha-Brno a zpet a pak finalku Sazky a Dostihy. Ale vice kdyztak posta.
Tak kdyby jste nic nedávali, tak dej vědět… tenhle nápad mě docela zaujal a chtělo by to zdokumentovat kačery na FF. Sice se to dá částečně udělat podle logů na keších, ale nekteří už je mají asi všechny odloveny. Já začal s geocachingem až na minulém FFS, takže proto mi jedna keš ještě odolává…
Jinak určitě se ozvu v PM, jedu tam na celých 10 dní, ale většinou jsem vášnivý deskovkář, takže jsem věčně v hale a pařím deskovky (rekord je tuším 20 hodin v jednom kuse).
Kdyby někdo mířil na FF a chtěl třeba vyrazit na geolov/vyměnit CWG, tak mě najdete skoro pořád na deskovkách v sokolovně.
Poznávací znamení: určitě budu mít zelenou klíčenku s nápisem "geocaching" nebo nějaké ze svých geotriček na sobě… to nejde nepřehlédnout
Zdary, na FF jezdime kazdorocne, mame svoji vetev “Zapomenutí géniové (Jára Cimrman a další)“. Prijdte se mrknout v patek vecer na Blanik! Doufam, ze zbyde i nejaky cas na sloveni par kesi. CWGecka a predepsane autogramy beru sebou.
Sakra, to abych si sepsal, co všechno musím na FF navštívit, abych něco nevynechal. Jelikož jsem tak trochu fanda do Cimrmana, tak se určitě ukážu, pokud se daly kupovat lístky na blaník předem, tak je mám (teď fakt nevim, nechce se mi to hledat), protože jakmile vidím někde Cimrmana, tak na to jdu. Největší překvapení posledních FF byl CimrmanBand, kteří se mi fakt líbili, tak uvidíme, co přinese toto FFko.
Co se týče CWG, tak já beru celý pytel… nedávno mi přišla várka 100 kousků a na pražském GeoPivu jsem směnil jen 11 kousků, tak mám slušné rezervy
To jsem rad, ze jsme se ti libili, snad tomu bude tak i letos. Jinak loni na FF jsem jeste nekesoval, zacal jsem az v prosinci a nakazil tim i kolegu, ted jsme v Cimrmanbandu jiz 3 kaceri vcetne kacerky-zvukarky.
Tak přesně na tomhle místě byla na podzim jedna stage. Na provázku přivázaná filmovka, pověšená za nástěnkou. Další byly dole za nástěnkou DDR, v Sokolovně nahoře na balkoně, dole za další nástěňkou atd.
Kazdopoadne 10.7. se tam teda potkame. Uz to mam v diari a uz se tesim
Kouknu na neco na FF a pak treba muzem vyrazit nekam do okoli, sice to mam kousek, ale furt tam mam nejake neodlovene kesule