Včera se mi podařilo najít multicache Fexti (GC1NT75). Byl to výsledek tří návštěv Českého ráje, hodně brute force hledání jednotlivých stagí a spousta krásných zážitků, výhledů a dobrodružství.
Postupně jsem našel všechny stage, které jsou zmíněné v hintu a nakonec díky intenzivnímu hledání i finálku. Asi tři stage nejsou na svých místech a jednu další jsem obnovil.
Kdyby byla vůle, mohl bych tuto krásnou cache obnovit celou. V současnosti má status Needs maintenance a nevím, jestli owner reaguje. V tomto stavu je cache asi už dlouho, protože několik DNF logů je více než rok starých a nové FI logy jsou jen od těch, kdo ji našli dříve.
Ownera jsem už předevčírem o prvním příspěvku informoval. Je sice už více než deset let v geodůchodu, dnes večer si ho ale face to face podám a promluvím mu trochu do duše :D.
Sliby se maj plnit nejen o Vánocích :P. Ownera jsem včera chytil pod krkem a byla přislíbena komunikace s případným pomocníkem s údržbou kešule. Jen prosí o komunikaci nikolvěk přes ten přiblblej messenger, ale normálně přes mail, kterej má v profilu (hned nahoře), díky :). Drobným paradoxem je, že se owner nedávno přestěhoval do fungl nový barabizny přímo pod keší, ale na údržbu mu čas nezbejvá ač je vídáván ve skalách s čoklem :lol:...
Ještě využiju vlákna k totálnímu OT pro Petra před nástupem do procesu... Pokud se mi dnes podaří zajistit šlapadla, proběhne v pondělí zásadní údržba branžežskýho Pralesa. Jako předskokan se do vod vrhne kamarád troolix na paddleboardu, nenechal si vymluvit, že místní zběsilej labuťák ho sejme na první dobrou, no tak Bůh s ním :D! Poté podám zprávu na příslušný web stránce...