Fexti Multi-cache GC1NT75

Včera se mi podařilo najít multicache Fexti (GC1NT75). Byl to výsledek tří návštěv Českého ráje, hodně brute force hledání jednotlivých stagí a spousta krásných zážitků, výhledů a dobrodružství.

Postupně jsem našel všechny stage, které jsou zmíněné v hintu a nakonec díky intenzivnímu hledání i finálku. Asi tři stage nejsou na svých místech a jednu další jsem obnovil. 

Kdyby byla vůle, mohl bych tuto krásnou cache obnovit celou. V současnosti má status Needs maintenance a nevím, jestli owner reaguje. V tomto stavu je cache asi už dlouho, protože několik DNF logů je více než rok starých a nové FI logy jsou jen od těch, kdo ji našli dříve.

Jediná rada - zkus napsat ownerovi. Podle profilu je živý, přihlásil se naposledy v dubnu což není tak špatné. 

Wmh tu každoročně přeje Šťastný a veselý

http://www.geocaching.cz/topic/12897-%C5%A1tastn%C3%BD-a-vesel%C3%BD/page-19

Fexti jsou parádní záležitost.

Taky mám kdysi chyběla snad jedna stage.

Jo, to je luxusní záležitost. Tu by to chtělo udržet v chodu.

Ownera jsem už předevčírem o prvním příspěvku informoval. Je sice už více než deset let v geodůchodu, dnes večer si ho ale face to face podám a promluvím mu trochu do duše  :D.

Sliby se maj plnit nejen o Vánocích :P. Ownera jsem včera chytil pod krkem a byla přislíbena komunikace s případným pomocníkem s údržbou kešule. Jen prosí o komunikaci nikolvěk přes ten přiblblej messenger, ale normálně přes mail, kterej má v profilu (hned nahoře), díky :). Drobným paradoxem je, že se owner nedávno přestěhoval do fungl nový barabizny přímo pod keší, ale na údržbu mu čas nezbejvá ač je vídáván ve skalách s čoklem :lol:... 

Ještě využiju vlákna k totálnímu OT pro Petra před nástupem do procesu... Pokud se mi dnes podaří zajistit šlapadla, proběhne v pondělí zásadní údržba branžežskýho Pralesa. Jako předskokan se do vod vrhne kamarád troolix na paddleboardu, nenechal si vymluvit, že místní zběsilej labuťák ho sejme na první dobrou, no tak Bůh s ním :D! Poté podám zprávu na příslušný web stránce...

Jedna z nejlepších multin v Ráji :-)

Tak to vypadá, že bych mohl Fexty obnovit. Kdo se nezalekne brutění, mohl by se o jejich "odlov" pokusit už teď, ale uznávám, že jednoduché to není.

Podařilo se, Fexti zase fungují. Můžete vyrazit do Ráje po jejich stopách. Kdyby betatesting vázl, zavolejte mi na tel. 777801486.