Jinak letm pohled na tuhle mapku http://www.jgiesen.de/astro/astroJS/timezone/index.htm mne utvrdil v tom,z e nejaky odhad podle stupnu nema vubec smysl. Zrovna pro oblast, ktera nas nejvcie zajima - Evropa - by to kecalo opravdu hodne.
Navic je to drobny problem - jedinne, co s jistotou vim o kesce ve FieldNote, je jeji GC kod. Vubec v tu chvili nemusim znat jeji listing a prislusnost ke statu, natoz abych znal souradnice. (leda, ze by v databazi uz byla…) Takze i kdybych se chtel ptat nejake webovesluzby na casove pasmo, tak nemusim mit podle ceho se ptat.
A co hur, i kdybych vedel souradnice a casove pasmo, tak jej budu vedet v okamzik importu, nebudu mit data platna v okamzik nalezu kese. Respektive jeste sjem ani nenasel sluzbu, jakou bych zjistil casove pasmo v nejakem bode a pro specifikovany cas.
Takze suma sumarum - neni se vubec ceho chytit. A protoze nejcastejsi bude asi pripad, kdy to nacitas do pocitace ve stejnem pasmu, v jakem jsi lovil, osetruji prave tento pripad.
…tak třeba oregon má uložené časové pásma v gmaptz.img, tudíž se tam ručně už nic nenastavuje - sám si to hlídá, takže stále ukazuje aktuální čas dle časového pásma
…já bych asi uvítal, kdyby někde v nastavení importu, šla ta časová korekce nastavit ručně - přeci jenom když už někam jedu kde je čas posunutý, tak není problém zjistit o kolik
To by bylo uplne nejlepsi, dokoce jsem po nich uz marne patral. Nasel jsem je v jednom diskuznim foru, ale na stazeni bych se tam musel registrovat.
Nicmene uplne reseni to neni, protoze to muze pomoci jen kdyz by ty kesky uz v databazi GG byly. Pokud je to pro GG nova keska, neznam jeji souradnice, ale potrebuji zapsat cas nalezu. Nemam podle ceho urcit spravne casove pasmo, takze to tam nejak zapisu a jedina naprava pak muze byt jen rucni editace.