Firma IBM doporučuje geocaching

Tato nabídka (viz přiložený obrázek) mi přistála v poště. Pokud si od IBM koupíte servery, dostanete GPS, která vám pomůže najít vaší první "keš". V letáku je i odkaz na server geocaching.cz… Komerce se geocachingu chytla a už nepustí.

No naka taka podabna reklama-blbost prisla aji od GPScentrum Ostrava.

Ach jo…

Uz vidim, jak ve fronte u kese stoji cele rodiny aby se mohli zalogovat pri aktivnim traveni volneho casu. V ruce servery IBM a loguji dnes uz svou 50 kesku, protoze od jedne ke druhe staci ujit jen 1/10 mile. :smiley:

Je strašné se na to jen dívat, ale nic se s tím asi dělat nedá :frowning:

No asi se s tim fakt nic neda delat ale priliv novych lidi by mohl byt nake pozitivum

Nemyslím si, stát v řadě na kešku se mi moc nechce… :expressionless:

No tak to je fakt ale zase nekteri z tech nove prichozich mohou byt inteligentni a zakladat zajimavy kesky

Ty vole, jsem zvědavý, kdy bude první keška o IBM serverech :slight_smile:

to mitak … dobra pisu si objednvaku a davam ji do poradniku :wink:

podle mě stačí tak 2 roky počkat a gc zůstanou hrát je opravdoví nadšenci
a "módní vlna" GC odezní jako každá jiná "módní" záležitost. pak se na GC zapomene a nastanou zlaté časy Geocachingu …SNAD:|
.. omlouvám autorovi za odbočku od tématu..

No o serverech IBM toho moc nevím, ale o serverových technologiích HP bych kešku udělat mohl, díky za nápad :-), Jenom nevím jak se revieweři budou koukat na takovouto ryze komerční záležitost :frowning:

> stačí tak 2 roky počkat a gc zůstanou hrát je opravdoví nadšenci
a "módní vlna" GC odezní jako každá jiná "módní" záležitost. pak se na GC zapomene a nastanou zlaté časy Geocachingu.

Nojo, ale co budeš ty dva roky dělat?

Pánové (snad jsem nepřehlédl žádnou dámu), nebuďte škarohlídi.

Víte, jak krásně budou naskakovat bodíky, když cestou na zastávku VHD odloví člověk všechny kešky nových kačerů? Představte si ty filmovky na lampách, u popelnic a pod poštovní schránko… :slight_smile:
Pak se možná nejeden kačer z Česka dostane na špici absolutního žebříčku:D

Ale jinak bych byl klidný, u "přírodních keší" a propracovaných multin návaly nejsou ani nebudou - to je moc práce :wink:

Ve Vamberku už vzniknul v Domě dětí a mládeže placený kroužek pro děti od páté třídy. Můžeme teda v okruhu 2km čekat spousty "kvalitních" úkrytů :expressionless: