Fotogalerie

V jinem vlakne se diskutuje novy zacatecnicky web, a objevil se tam nazor autora webu:

Me by zajimala ta fotogalerie. Ja zatim uzivam fotogalerie na GC.COM, snazim se ke kazde nalezene cache uploadovat 1-2snimky, ktery mi nejak pripomenou atmosferu dane cache (a take proto, ze verim, ze to co chci sklidit - u nasich cache mit fotky - to musim zasit). Kompletni fotozaznam navstevy cache pak mam v soukrome fotogalerii (je to plne spoileru, tak to nevystavuji). A galerie na GC.COM mi dostacuje a kdyz se chci podelit o obrazky mohu poslat link - treba sem. Napr. vcerejsi C.Krumlov View mne potesilo jak mistem tak tim ze fotka zachytila kousek proziteho.
Jak s fotkami zachazite vy? Proc se tak malo cacheru stydi dat fotku ke svemu logu k cache? Proc tak malo cacheru na vyslovnou vyzvu ownera TB nebo GC priklada pozadovane foto, ktere by potesilo? Diky za odpovedi

A nemoze to byt napriklad aj tym ze nie vzdy sa da miesto fotit (ludia nasledne skumaju co ze sa to foti a venuju tomu pozornost, co pri kesovani neni uplne ziaduce)? Ale aspon u mna je to zapricinene tym ze som dlho nevlastnil digital a fotit vsetky kesky na klasicky analog, nechavat to vyvolavat, skenovat a uploadovat na web … to skratka neni pre mna :slight_smile: Fotim rad, ale vsetkeho s mierou :slight_smile:

Ano :slight_smile: jde mi spise o to, ze kdyz uz se foti, tak proc se o tom autor nesdili - a tim nechci rici, ze kazdy to ma delat - ja to tak delam. Spis mne zajima co s fotkama delaji ostatni, proc foti, proc uzivaji galerii tady na GC.cz a ne treba prave moznost GC.com Rozhodne nikomu nemam za zle, kdyz fotky nepriklada :wink: (trosku to mrzi u tech GC/TB kdy si to autor preje, ale stane se, je to hra )

Fotíme taky a snažíme se nějaké obrázky přidávat i ke keškám, myslím že to k tomu patří.

Pokud si dáš tu práci a projdeš moje logy, tak zjistíš, že některé fotky přidané k logu jsem ještě nahrál sem do galerie.
Ne vždycky je fotka mimo kontext keše tak zajímavá, aby se musela vystavovat i jinde a někdy zase fotku chci někde ukázat a nedá se přidat k žádné keši.