No uz se mi stalo, ze jsem se uklik, ale nastesti sem si toho hned vsim a opravil jsem to. Myslim, ze v takovych pripadech je to na majiteli, kteremu chodi logy mailem, aby zasahl a situace se vysvetlila.
Nevím co si mám myslet v trochu podobném případě. Na moji keši Brána Vysočiny se v listingu objevil log pod jménem “Honza498”, který keš pochválil. Při kontrole pixly v logbooku žádný odpovídající log nebyl. Když začátečbík udělá chybu, spíše bych věřil, že se zapíše v kešce a zapomene nebo zvorá log do listingu, tady to je naopak. Napsal jsem mu mail a ten je již asi 14 dnů bez odpovědi. Poznamenávám, že to je začátečník se dvěma nálezy (jeden z toho je moje keš). Co s tím - pokud jde o nějaký podvod, můžu mu log smazat. ale co když ne ? Neznáte jej někdo ?
Mozno je to zhoda okolnosti, ale asi pred 2 mesiacmi sa v priebehu par dni objavilo na nete mnozstvo logov pod menom “Honzo”. Za 2-3 tyzdne mal na konte za 60 skrys zo vsetkych kutov Slovenska, no po kontrole logbookov autori hlasili, ze tam nie je zapisany.
Na e-maily vsak celkom slusne odpovedal, ze nam dakuje za zazitky, GPSku si pozical na par tyzdnov dovolenky, obisiel Slovensko a kesky po najdeni ani neotvaral:-))
Je to na tebe, Consul, ale s prihliadnutim na iba 2 nalezy Honza498 by som to asi nechal tak. Toho “nasho” Honzu som vhladom k poctu jeho “nalezov” poprosil o zaslanie nejakeho dokazu, ze na miestach naozaj bol (fotka, opis kesky, ukrytu, okolia..). Uz neodpisal, tak som jeho nepotvrdene logy uz zmazal.
Nám se jednou stalo, že jsme nenalezli keš, a přece jsme si ji zapsali jako nález. Jednalo se o GCPX6T UFO plácek v Brně-Kohoutovicích. Tam šlo o to, že jsme se na místo dostavili těsně po návštěvě lesníků a nenalezli jsme ani pařez, ve kterém cache původně byla. Po podrobném prozkoumání okolí jsme nalezli logbook. Nu a právě tato okolnost nás přiměla k zapsání nálezu. Asi bychom to neudělali, kdybychom nalezli pařez, pikslu, hračky, ale logbook je právě to magické, které vás k náleznému logu opravňuje. Aspoň myslíme.
Jo, ten logbook máme stále u sebe. Nemáte oň někdo zájem? Autoři zničené cache evidentně ne, tak to třeba někdo sbíráte a pietně byste se o něj starali. :o)
Autor znicene cache neco rikal o ztracenych mailech z groundspeaku, jestli paranoidni spam filter nebo tak neco… ? No nevim, tahle informace me prekvapila. Kontaktuju autora po ICQ, dam vedet jak to s nim a s logboogem atd vypada. Myslel jsem, ze to je davno vyresena vec…