frajerka

Pamatujete si ještě také na svou nejhezčí nalezenou cache, která vás něčím překvapila natolik, že si na ní často vzpomenete?

I když jich zas tak moc nemám, tak moje nej je (teda bohužel byla) keš Stalker GCV777. Skvělé “dobrodružství”, návrat do klukovských let, zábava na několik hodin. Pro mě jednoznačně zatím nejlepší nalezená keš.

Pro mne je zatím nej Groulův “Fabiánův poklad”

Stalker je (byl) pro nás bohužel hodně z ruky, takže jsme se k němu do pásma během jeho existence nedostali.
U mě vede Mitákova “LOST” cache. Super celodenní zážitek, napětí, dobrodružství, prostě paráda.

Protože si zmlsaně vybírám a neberu všechno tak těch nezapomenutelných mám víc. Nejvíc se mi ale líbila Pitrova Výzva a Ťutínek od mnichovohradišťských mafiánů. V obou případech hledání cesty v dost nepřehledném skalnatém terénu a vymýšlení jak se tam či onam vyhrabat když to přímo za šipkou nejde, místy zdolávání terénu který je trochu (ale jenom trochu) o ústa a pěkné skalní vyhlídky.

Na Nohy zebou komáři štípou se také nedá zapomenout, to se musí zažít!

U mne stále vede Tajemství chladné krve od Poníka a ze sérií jednoznačně Kameny a doly od Elbura - 6 keší a sedmá bonusovka.

Otylka rulez! [:)]

Baluuova Cesta pro Otylku u Krasne Lipy.

Na Pitrovu Vyzvu si pamatuju nejvic, ta me prekvapila jak je skvela, prestoze byla totalne zbodana (a mozna prave proto - musel jsem bojovat mnohem vic).
Zvlastne prekvapive resenych kesi bylo vic, z nich nejvic mi utkvela nocni odrazkova Kocici oci by Toniczech.

A nejvetsi frajerku pri kesovani jsem nasel, kdyz jsem na uplne bezne Close To River (Service Pack 3) Final Version poprve zblizka uvidel ziveho geokacera. Bylo to az po deseti mesicich meho kesovani. Tenkrat totiz jeste bylo zvykem, ze kdyz by nekdo uvidel kolegu pri akci, tak se diskretne drzel mimo dohled, aby nevedel kde kes je a mohl si ji taky najit sam. Tady se to diky terenu nepodarilo.
Ale napoprve jsem mel kliku - byla to Anneke [:)].

Pro mě byla hvězda mezi tradičníma jeskyň Höhlen der Böhmischen Schweiz - Riesenturmhöhle
ale Nohy zebou, komari stipou  taky byla perfektní . Z multikeší je to pro mě The Matrix, tady jsme si opravdu užili.