Geokalendář pro FTF hunt 2022 je uložen. Očekávejte v podvečer další informace.
Někde v ČR tam je. Mapa bohužel obsahuje dost nečitelných míst, ale něco se už podařilo rozluštit. To pravé místo je označeno hvězdičkou.

Podařilo se mi přečíst několik dalších značek, třeba to pomůže v luštění:
Po dlouhém bádání se s vámi pro dnešek rozloučím posledními objevy:
Po druhém obrázku jsem měl jeden nápad, ale půlka symbolů tam vůbec nebyla, druhá půlka byla jinak rozházená a souřadnice padly někomu do skleníku v zahradě. :D :wacko:
Po třetím obrázku už mi to je jasné. Tak se snažte, ať tam v pondělí nemusím. ;)
Toto je vše, co se mi ze staré mapy podařilo zjistit. Hodně úspěchů.
Terén 2.5
Telefon pro případnou pomoc při dohledávání je 777 801 486.
Hodně radosti s Geokalendářem 2022.
Vianney
Berte to s nadhledem.
Fotohint:
Gratuluji kačerům Hyddaw a Ploskostanka k FTF.
Správné místo bylo poblíž Benátek nad Jizerou.
Čekám na další informace o luštění a odlovu.
Ahoj, bude to luštění nějak více osvětlno? Myslela jsem, že se má najít na mapě místo podle toho rozložení zámku/hradu, pivovaru, přístavu apod., ale u Benátek nevidím kromě zámku nic. I ta Jizera tam teče úplně jiným směrem. Děkuju za případné vysvětlení.
Ten hrad na první mapě je Karlštejn, vrchol Sněžka a jeskyně Javoříčská.
Děkuji kačerům Hyddaw a Ploskostanka, že tam nemusím.
Jo, takhle. Ono je to takhle oddálený :D Já hledala nějaké poměrně malé místo, kde je to všechno najednou :) Každopádně vítězům moc gratuluju :)
Ten hrad na první mapě je Karlštejn, vrchol Sněžka a jeskyně Javoříčská.
Já myslel, že to je Macocha a úplně mi to nesedělo, ale česká strana byla jasná, odkud ty Benátky vyšly dostatečně spolehlivě.
Já jsem taky hledal původně lokálně, ale kotva mi evokovala Děčín a pak už to bylo jasné.
Mě vlastně skoro všechno napadlo. Kotva Ústí nad Labem/Děčín; hrad Karlštejn; propast Macocha, pivovar Plzeň, ale vždycky jsem okolo toho místa hledala ten zbytek a nespojila to v jedno :)
Jinak děkuji autorovi za tuto intelektuální rozcvičku, byť jsem v ní pohořela, a trochu toho FTF adrenalinu. Budu se těšit zase za rok :)
Včera večer jsem měl jedno z asi 100 míst i Benátky nad Jizerou. Ale tam mi chybělo úplně všechno. Tenhle způsob luštění mě nenapadl, všechno jsem hledal v detailech. Nálezcům gratuluju!
Aha. Mezi Benátkami a Kochánkami. Takhle hodně s nadhledem jsem nehledal. Hledal jsem tak max. okres, ale spíš menší území.
Tak blízko to mít už nikdy nebudu. Uff.
Gratuluji a jdu se zahrabat.
A ta čára je co? Já hledal nějaký region podle toho ře ta čáre je řeka s přístavem, takže jsem tipoval severní labe před děčínem... hm...
Čára je D1+D8