FTF hunt 2022

Geokalendář pro FTF hunt 2022 je uložen. Očekávejte v podvečer další informace.

Někde v ČR tam je. Mapa bohužel obsahuje dost nečitelných míst, ale něco se už podařilo rozluštit. To pravé místo je označeno hvězdičkou.

mapa1.jpg

Podařilo se mi přečíst několik dalších značek, třeba to pomůže v luštění:

Po dlouhém bádání se s vámi pro dnešek rozloučím posledními objevy:

Po druhém obrázku jsem měl jeden nápad, ale půlka symbolů tam vůbec nebyla, druhá půlka byla jinak rozházená a souřadnice padly někomu do skleníku v zahradě.  :D  :wacko:

Po třetím obrázku už mi to je jasné. Tak se snažte, ať tam v pondělí nemusím.  ;)

Toto je vše, co se mi ze staré mapy podařilo zjistit. Hodně úspěchů.

Terén 2.5

Telefon pro případnou pomoc při dohledávání je 777 801 486.

Hodně radosti s Geokalendářem 2022.

Vianney

Berte to s nadhledem.

Fotohint:

Gratuluji kačerům Hyddaw a Ploskostanka k FTF.

Správné místo bylo poblíž Benátek nad Jizerou.

Čekám na další informace o luštění a odlovu.

Ahoj, bude to luštění nějak více osvětlno? Myslela jsem, že se má najít na mapě místo podle toho rozložení zámku/hradu, pivovaru, přístavu apod., ale u Benátek nevidím kromě zámku nic. I ta Jizera tam teče úplně jiným směrem. Děkuju za případné vysvětlení.

Ten hrad na první mapě je Karlštejn, vrchol Sněžka a jeskyně Javoříčská.

Děkuji kačerům Hyddaw a Ploskostanka, že tam nemusím.

Jo, takhle. Ono je to takhle oddálený :D Já hledala nějaké poměrně malé místo, kde je to všechno najednou :) Každopádně vítězům moc gratuluju :)

Ten hrad na první mapě je Karlštejn, vrchol Sněžka a jeskyně Javoříčská.

Já myslel, že to je Macocha a úplně mi to nesedělo, ale česká strana byla jasná, odkud ty Benátky vyšly dostatečně spolehlivě.

Já jsem taky hledal původně lokálně, ale kotva mi evokovala Děčín a pak už to bylo jasné.

Mě vlastně skoro všechno napadlo. Kotva Ústí nad Labem/Děčín; hrad Karlštejn; propast Macocha, pivovar Plzeň, ale vždycky jsem okolo toho místa hledala ten zbytek a nespojila to v jedno :)

Jinak děkuji autorovi za tuto intelektuální rozcvičku, byť jsem v ní pohořela, a trochu toho FTF adrenalinu. Budu se těšit zase za rok :)

Včera večer jsem měl jedno z asi 100 míst i Benátky nad Jizerou. Ale tam mi chybělo úplně všechno. Tenhle způsob luštění mě nenapadl, všechno jsem hledal v detailech. Nálezcům gratuluju!

Aha. Mezi Benátkami a Kochánkami. Takhle hodně s nadhledem jsem nehledal. Hledal jsem tak max. okres, ale spíš menší území. 

Tak blízko to mít už nikdy nebudu. Uff. 

Gratuluji a jdu se zahrabat.

A ta čára je co? Já hledal nějaký region podle toho ře ta čáre je řeka s přístavem, takže jsem tipoval severní labe před děčínem... hm...

Čára je D1+D8