FTF (nejen) a AUTOMOBILOVÁ DOPRAVA

1. FTFka me nikdy nijak nepalili a asi ani nezacnou :D. (ono po tom co uz mam na konte asi 60 FTFefek ten zapal trosku oslabuje. Hodne FTFefek mam na mysterkach kdy mam sanci i kdyz lovim na kole a ty cache nejsou pro FTFvlcaky lakave.

2. Souhlasim - plne souhlasim. Zakazme auta usedneme k televizim usedneme k televizim - vsak v nich davaji tak uzasne programy ze take nechapu proc vlastne od te bedny vstavam. Na kolo ci pesky nevyrazet - je to zvysena zatez na organismus. Kdo pak ma financovat to zdravotnictvi. Navic se spali vice energie nez sezenim u televize - coz je velmi nehospodarne.

3. Rider v nazvu mam proto ze vetsinu cachi lovim na kole. Zdaleka nejradsi mam prirodni cache a cache kde clovek musi neco ukazat. Styx, Jigsaw, Pruvodce po nicem, Nanutando,…).

1. Za FTF se nehoníme, ale když "cinkla" krabička o dvě ulice vedle za bílého dne, tak proč tam nevyrazit :wink: Rozhodně vstávat v noci pro FTF nikdy! Sobíkovi rádi spí :smiley: Ale jak už tady padlo, každému podle jeho chuti. Někdo se honí za FTF, někdo zase nesbírá městské micro.. je to hra a je to na každém.
  2. V globálním pohledu asi něco na tom globálním oteplování bude, ale toho, že budeme mít v čechách moře bych se moc nebál :slight_smile: Jsou asi horší věci, kterých se bát…
  3. Obecně Sobíkovi autem moc nejezdí a radši chodí pěšky nebo MHD, kolmo či ČD. Ale je občas nutné vyrazit autem na delší výlet apod. Jezdit autem od kešky ke kešce je asi dost uhozený, ale když není jiné východisko.

Když už tady řešíte tak samozřejmou věc jako je FTF run a furt zmiňujete to vstávání v noci, tak mě napadá, jak se tato věc postupně mění. Dřív, když byl reviewer jen Haggaeus, který měl návyky publikovat keše zásadně v noci, to platilo. Dnes, když už pomalu končí, dostávám smsky většinou přes den a jen vyjímečně se stává, že bych se ráno vzbudil a měl telefon plný oznámení o nových keškách. Noví revieweři očividně v noci radši spí.

tak to je mozna v brne, ale nam v praze igi skorem zasadne publikoval kolem 23-24 :slight_smile: a pak se moc bavi ctenim nocnich ftf lovu.

Honba za FTF je každého věc, hodně v tom dělá i jakési mravní povědomí kolem. Pokud "být první" bude ostatními všeobecně akceptováno jako jakýsi benefit, potom prostě tento druh zábavy tady bude. Myslím, že to není nic špatného, každý se baví nějak a komu je to jedno, nemusí do toho rýt. Ostatně, i v běžném životě existuje třeba jakási honba za FTSEX, a každému to vyhovuje jinak :wink: Holt, první je jen jeden…

uplne offtopic, ale tak jsem se zas jednou neudrzel… prave ten globalni pohled to chce. ono staci, kdyz budeme mit v cechach najednou spoustu imigrantu z holadnska (ponevadz tam bude zas to more). Jo, a tulipany podrazi, zatracene…

Všichni.

1. Koukam, ze budu prvni, kdo se tady otevrene prizna - na FTFka jezdim a bavi me. Proste je to sranda, trosku adrenalin a vetsinou prilezitost potkat se s kamaradama kacerama. Kdyz to pipne v noci a budu vzhuru, tak se klidne seberu a pojedu - stejne se tam potkam s Midlanem :smiley: Skupinovy odlov? Kdyz uz se tam sejdeme a najdeme spolecne, tak je to proste spolecny FTFko. Kdo to nechape, tak jeste na zadny takovyhle akci asi nebyl.

Ale pokud nekam prijdu a keska uz je vyndana a FTF lovec loguje, tak jsem holt druhej. I s tim se da zit :wink:

1. Globalni oteplovani a jizda autem ke kesim? A jo - muzu i za vyhynuti dinosauru, fakt se omlouvam.

2. Jezdim autem, zbytek dojdu. Ono kdyz v okoli, kam se da dojet na kole (do 20 km vzduchem) je podle myho profilu cca 10% kesi, ktere jsem nasel, tak to jinak ani moc nejde. Rad jezdim spolecne s dalsimi kacery, hledani je pak dvakrat (trikrat, ctyrikrat) vetsi legrace.

Chtel jsem neco napsat, ale hplus mi vzal vitr z plachet. Co napsal podepisu, jen mam casto problem s temi spolecnymi lovy. S kamarady se nam prilis casto cas nesejde, ale kdyz ano je to prima. Krome toho adrenalinu byt prvni to ma pro me i zcela prakticky pohled, kdy nova kes byva cista a nezavsivena nejruznejsimi nesmysly. Pri zakladani ma temer kazdy ambice aby i kes byla jeho dobrou vizitkou, coz bohuzel po nekolika navstevach neni diky dalsim navstevnikum vzdy pravidlem.