Ahoj všem. Existuje momentálně nějaká plně funkční aplikace pro windows mobile 6.5, která se dpkáže připojit a stahovat data přímo z GCcom. Díky za odpovědi.
Tento dotaz byl vznesen kvůli mě, protože se mi sem nešlo zaregistrovat. Už je vše v pořádku, ale dotaz stále platí.
Díky za odpovědi…
Ja pouzivam PocketDrake, ale to neni klasicka online apliakce. Naladujes do toho pripravenou databazi z Geogetu, a pak uz v terenu pripadne aktualizujes pres Geocaching Live.
Ten jsem zkoušel také, ale nejsem PM a aplikace funguje podivně. Potřebuji jediné, když někam jedu (samozřejmě bez příprav), potřebuju si stáhnout nejbližších pár cache, abych je mohl navštívit. Donedávna jsem to dělal tak, že v GCZII jsem si stáhl nejbližší cache, opsal GC kódy a ty pak zadal do Gatecacher. Jenže Gatecacher už nestahuje ani přes zadání GC kódu…![]()
Pocketdrake pouzivam, da se rict, bez problemu.
Ze zacatku mi logika ovladani uplne nesedala, ale jde o zvyk ( presel jsem z GCzII ).
V tom modu co popisujes, ji lze pouzivat take, i kdyz v terenu je pohodlnejsi mit data pripravena predem…
Jenže pokud nejsi PM, máš v on-line režimu silně omezené možnosti. Na druhou stranu, není problém mít v databázi celou ČR.
To abych před odjezdem stahoval celou databázi ČR… to není dobré řešení. V programu Cachebox nejde někde zapnout on-line stažení cache? Nebo nevíte někdo, jestli originál program z GC.com funguje pod WM6.5? Klidně si za funkční program zaplatím, ale musí opravdu fungovat a to hlavně pro neprémiové členy.
Žádný oficiální program nestahuje data pro neprémiové členy.
Přesně tak! Když si jseš ochotný zaplatit za program, tak proč ne za PM na Geocaching.com ??? Vím, je to na rok cca 600kč…ale když si vezmeš že si stačí odpustit např. jednu návštěvu kina s ženou a děckem…
Zakoupení software je jednorázové, PM členství se platí každý rok. No to je jedno, moje otázka byla jasná a podle této diskuse je zřejmé, že na WM6.5 nic kloudného není. Pokusím se přejít na způsob domácích příprav databáze. Díky za odpovědi…![]()
jalav2 napsal/a:
Zakoupení software je jednorázové, PM členství se platí každý rok. No to je jedno, moje otázka byla jasná a podle této diskuse je zřejmé, že na WM6.5 nic kloudného není. Pokusím se přejít na způsob domácích příprav databáze. Díky za odpovědi…
Je jen velmi málo SW, kde jednorázově zaplatíš a pak už za nic platit nemusíš a máš stále funkční program se zajištěnou podporou.
Zaplať si PM, do PC dej GeoGet a do mobilu už něco najdeš …
Chápu to dobře, že neexistuje žádná aplikace, která by stahovala online kešky do mobilu, aniž bych si musel koupit jak PM, tak ještě nějaký program???
(HTC touch pro, WM 6.2)
To všichni dělají domácí přípravy a nikdo nehledá online?
Zlatá éra GCZii je koukám v háji návrat do doby papírové :-/
ač je GCZii už poměrně stará záležitost nikdy jsem nenašel nic co by se jí aspoň přiblížilo .. a třeba v multinách vysoce překonála i dnešní garminy .. leda ukecat autora ..
taky vzpomínám na on-line doby GcZii:(
Co si budeme povídat, WM už jsou vývojáři aplikací dávno odpískaný. Na některých telefonech (původně s WM) docela obstojně běhá Android. Třeba HTC HD2 je dodnes velmi oblíbené právě kvůli povedenému portu Androida. Možná by stálo za to si zjitit, jak na tom daný telefon je. Tímto nechci vyvolávat flame o tom, proč Android a ne WM, jen připomínám, že tu tahle alternativa je…
Dnes už jedině Android.
yosiah napsal/a:
Chápu to dobře, že neexistuje žádná aplikace, která by stahovala online kešky do mobilu, aniž bych si musel koupit jak PM, tak ještě nějaký program???
(HTC touch pro, WM 6.2)To všichni dělají domácí přípravy a nikdo nehledá online?
Zlatá éra GCZii je koukám v háji návrat do doby papírové :-/
Jedině co jakž takž funguje, je Handy geocaching pro javu, ale je to bídný.
Pak už leda prohlížeč, kde na stránky http://www.geocaching.com/seek/ napíšeš svou polohu a zobrazí se ti nejbližší keše.
Už jsem to párkrát použit (např. když jsem si spletl Přerov s Prostějovem).
EDIT: Tím samozřejmě myslím mobilní prohlížeč.
kolombo napsal/a:
Zaplať si PM, do PC dej GeoGet a do mobilu už něco najdeš …
Zaplať si PM, do mobilu NeonGeo a jsi vysmátej.
PM stojí 1.5,- Kč denně, NeonGeo je jednorázově necelá 100,-
Hedgehog_Family napsal/a:
Zaplať si PM, do mobilu NeonGeo a jsi vysmátej.
Jestli jsem to dobře pochopil, tak dotaz byl směřován na aplikace pro Windows Mobile, což Neongeo není.
Jinak ale souhlas.