GALDRA hat 100

Ja chtěla moc blahopsát Galdra, meine kamarat.

Dnes dosáhl své vytoužené stovky na D1. Předsevzal si, že do Krušnohorského eventu bude mít stovku a tak ji má.

Dobře mu tak. Vždyť si ho dobře pamatuji ze začátku července, kdy byl ještě geokojencem a já ho učil prvním krůčkům, sunar mu připravoval a tak vůbec o něj z mateřské lásky pečoval.

Vivat rex Galdra

Díky za gratulaci, jestli je tedy k čemu. Původně jsem chtěl to 100 udělat do konce roku, ale nějak se to dobře sešlo a díky svému učiteli a vůdci Mosaferovi se zadařilo dříve. Vlastně musím poděkovat hlavně těm, kteří aktivně geocaching propagují, protože je to super turistika a jětě k tomu hra a zábava. Hodně jsem viděl, to co bych jinak neviděl, a doufám, že časem uvidím ještě více.

Gratuluji, ac se (zatim) nezname - jen pres zapisy u spolecne navstivenych pokladu :-). Stovka je pekna, uz to mohu taky rict :-)… Snad v sobotu nashledanou se tesi…

TEA_CR

P.S.

A mne z Brna nikdo ke stovce nepopral :frowning:

No jo. Ale to je mi pěkné tohleto.

Omlouvám se, že Ti k Tvé stovce nepopřeji z Brna, ale z Varů. Snad to nebude tolik vadit :o)

Díky za Tvé hezké kešky na našem dalekém západě. Mám zatím sice jen dvě, ale Tisovský vrch mě už málem stál zdraví a duševní stabilitu :o)

Snad se potkáme v Jirkově nebo Plzenci.

Tak to ti taky přeji ke stovce a nám všem ať si to dál užíváme :slight_smile:

Také se připojuji zatím virtuálním potřesením pravicí a v sobotu doufám u skutečným k takovému pěknému výkonu za tak relativně krátkou dobu. Jen tak dál!