Garmin eTrex legend versus Garmin eTrex venture Cx

Ahoj
potřebuju poradit. Uvažuji, že si pořídím GPS navigaci a nevím, jestli je lepší eTrex legend nebo eTrex venture Cx. Poraďte mi prosím.

Venture CX je lepsi.

Mě právě u obou zaujala cena. Legend mi přijde na svou cenu dobře vybaven a venture taky. Akorát se mi nechcou vyhazovat prachy za barvu.

cx-lepsi prijem, routuje, karta na mapy a poi body, trosinku sirsi displej, barva, miniusb konektor …

Tak už mám asi rozhodnuto.

Měl jsem možnost vyzkoušet eTrex venture Cx. Když jsem ho chtěl objednat nabídli mi na akci eTrex legend HCx. Ceny jsou takřka shodné. A abych vyvrátil polopravdu, eTrex legend HCx také routuje, má mini USB, vlastně vše co venture. Je v barvě šedé místo žluté, ale co je nejpodstatnější, má o dost citlivější přijímač signálu, což ocení hlavně kačeři lovící v lese.

ale to tu nikdo netvrdil :slight_smile:

Tedy ne, že bych se chtěl hádat, ale pokud někdo napíše něco vs něco, pak to srovnává a napsat

pak mi z toho nějak vychází, že ten druhý to nemá.

Taky že nemá. Vlákno je o LEGENDU (bez přípon). Ty píšeš o HCx. To je úplně jiný přístroj.

já bych dnes volil legenda Hcx dá se sehnat už za 5200kč;)

Nedavno jsem koupil Legenda HCx za 5200kc a zatim plna spokojenost, i kdyz barevny displeje moc nemusim, tak za tu mapu to stalo. Je to sice jen TOPO 1.2. ale bohate staci - rozhodne lepsi nez nic. Rychlost komunikace pres miniUSB se taky s RS-232 neda srovnavat. Ale muj puvodni etrex H ma zase jednoduchy a prehledny ovladani, nemusim se bat ze se mi v kapse utrhne joystick a CB displej je videt trosku lip nez barva… ale stejne asi pujde brzo do sveta (ten etrex H).