Garmin eTrex Vista - vypnuti barometru

Škoda, že se do gpx neukládá počet přijímaných družic nebo DOP.

toho lituji uz leta, protoze to by se pak dal kolem tracklogu kreslit i pas pravdepodobne polohy. to by bylo moc krasne a prakticke, tak na to garmin kasle. :frowning:

Koukam na par prvnich velkych skoku ve vysce, a zajimave je, ze skoky jsou vzdycky tam, kde v pravidelne casove linii chybi body.

Tedy bud je tam neco umazano, nebo v ten cas GPSka nemela signal. A jestli nekde nemela GPSka signal, tak to s temi prijmovymi podminkami asi nebylo tak ruzove.

To jo. I v horizontální rovině je většinou trasa v těchhle místech podivná. Nicméně na mapě nikde vyloženě podezřele dlouhý úsek nechybí.
Nezapomeň, že kromě toho, že v tracklogu není DOP, tak je taky filtrovaný. Když se GPS hýbe málo nebo rovně, neukládají se body tak hustě.
Také pořád zbývají úseky, které se zdají být na první pohled v pohodě a stejně GPSka plynule nastoupala třeba 120 m. (Například před 4. kilometrem, kde je podle mapy nadmořská výška kolem 420 mnm.)

Jo to mám tak GPSku nastavenou, že když se nehýbe, tak to ukládá bod klidně jednou za dvě minuty, mě to tak vyhovuje. Když se podíváte do toho tracklogu, tak je tam i vidět, že tam je mezi bodama cca 20 sekund při pohybu a když není GPS v pohybu, tam max 3 minuty, co je víc, tak tam jsem pravděpodobně nějaké body umazal. Ale jak řikám, bohužel už nemám originál tracklog.

Tak jsem zašťoural v zálohách co mám na notebooku a našel jsem originál tracklog:)
EDIT: Příloha smazána, pokud má někdo zájem, napište si.