Nevíte někdo prosím, jak zaznamenat na hodinkách Garmin Forerunner 735 aktivitu chůze? Do hodinek se dá stáhnout aplikace turistika, ale ta se do statistik chůze nezapočítává. Potom ještě zaznamenávají kroky, ale tyto údaje se také do chůze nezapočítávají.
Mám 945, možná ty tvé nebudou o moc jiné. V přehledu aktivit, které si můžu zvolit jsem chůzi nenašel, ale stačilo dojet v menu dolů na položku přidat a tam ve spoustě dalších exotických aktivit byla i chůze.
Děkuji, je to podobné. Už jsem tam kdysi hledal, ale chůze tam není. Jsou tam běžky, turistika, triatlon, bazén venku, kolo uvnitř,... ale ta chůze prostě ne. Díval jsem se i na aplikace ke stažení, ale tam je zase golf, veslování, ...
Pátral jsem po tom z důvodu plnění výzev od Garmina. Takové jednoduché, ale tu turistiku to prostě místo chůze nevezme.
Děkuji, je to podobné. Už jsem tam kdysi hledal, ale chůze tam není. Jsou tam běžky, turistika, triatlon, bazén venku, kolo uvnitř,... ale ta chůze prostě ne. Díval jsem se i na aplikace ke stažení, ale tam je zase golf, veslování, ...
Pátral jsem po tom z důvodu plnění výzev od Garmina. Takové jednoduché, ale tu turistiku to prostě místo chůze nevezme.
Tak to v Connectu ručně změn z turistiky na chůzi. Jen je divné, že by chůze v aktivitách nebyla ... ani pod čarou v Connectu na doinstalování? Ale asi je to tím, že 735 jsou běžecké a triatlonové hodinky? Aktivitu chůze lze nastavit v některých stažených aplikacích.
Tak to v Connectu ručně změn z turistiky na chůzi. Jen je divné, že by chůze v aktivitách nebyla ... ani pod čarou v Connectu na doinstalování? Ale asi je to tím, že 735 jsou běžecké a triatlonové hodinky? Aktivitu chůze lze nastavit v některých stažených aplikacích.
Forerunner 35 chůzi mají, divil bych se, že 735 nikoliv.
Nemám teda Forerunenery, ale VA3, v Connectu mám chůzi pod Aktivity a aplikace. Pokud není nainstalovaná, lze přidat. Mám tam možnost spousty aktivit přímo od Garminu. Ale jestli to má 735 jinak ...