Garmin GPSMAP 60CSx prodám

Zdravím všechny,nedavno jsem se dal na Geocaching a trochu mě to vzalo.Začal jsem s PDA v jedné ruce a GPS přijímačem v druhé ruce ale to dlouho nevydželo tak jsem se začal schánět po outdooru.Docela mě položilo na kolena,když jsem zjistil ceny navigací.Né,že bych byl nějakej vrtkoleno ale PDA iPaq s GPS a Tom Tomem mě nestál tolik co chtěj ty "oficiální prodejci".Tak jsem nakonec koupil Bédovu E-trex legenda a honím se s ní po lese a ve skalách a připadá mi,že Geocaching není o nalezení cachí ale signálu pro GPSku,ktera sama neví kde je. A protože mám nějaké obchodní partnery v USA zjistil jsem,že tam to je o něčem jiném, slovo dalo slovo…a tak mám na prodej několik kusů tohoto přístroje úplně nové orig.balení + 124MB SD kartou + základní mapa světa,MapSourceTripManager + podrobná mapa ČR .
Takže,kdo by měl zájem napište mi, zásoby by měli být bezedné.
Cena CZ verze včetně nainstalované mapy ČR: 9.900,-

Navíc jsem také dovezl nějaké coiny a TB za myslím dobré ceny.
Seznam položek je prozatím na: http://www.aukro.cz/show_user_auctions.php?uid=7176139&gr_id=17533

[email protected]

E-trex legenda bys přesto doporučil a nebo bys počkal na jinou akci či koupil jinak. Jsem fotograf co moc po lesech nechodí mobily mám dva N6234 a SE K750i GPS chci na zaznamenání polohy ale taky bych chtěl zaznamenat lety nejen po Evropě. U E-trex legend mě právě zaráží GPS signál a  raději bych volil EVOLVE solár ale ten do letadla není dobrý. Nechci vyhodit  3000 jen tak za nějakou sekačku [*-)] moc do lesa nechodím ale pohybuji se mezi paneláky ale občas taky někam vyrazím na kole. Nebo myslíš že Garmin GPSMAP 60CSx by byl vhodnější a lepší pro malé používání? Cena 9500 se mě zdá bejt i přesto moc a raději bych volil PDA s GPS

PDA: pri navigaci ti baterka vydrzi max. 3-4 hodiny, pristroj neni odolny a ani nejde snadno cistit (oproti outdoorovym modelum)...

S předešlou odpovědí co se týká výdrže a provedení PDA souhlasím.Několikrát jsem to zkoušel a je to na nic.

Legend je do letadla myslím vhodný,já jsem s ním spokojený pokud jdu a je výhled na nebe ale jakmile vejdu pod stromy nebo připažím je problém.

Vzhledem k ceně a vybavení map u Mondfieldu ale není na místě ho pomlouvat. 

Samozřejmě s 60CSX se to nedá srovnat umí routovat (navigovat po trase) a ta cena....standartně stojí včetně DPH okolo 16 tis.

Dobry den,
nasel jsem Vasi informaci, ze nabizite GPS 60 CSx. Mel bych o ni zajem v CS provedeni, Prosim, poslete mi platebni a dodaci podminky (je-li jeste nabidka aktualni).
Dekuji predem za zpravu.

S pozdravem

Ota Deyl
tel.: 602680021
mail (prednostne): [email protected]