Nazdar lidicky, mam dotaz podporuje garmin mobil xt geocaching? At hledam jak hledam polozku tam nemuzu najit a ani kdyz tam nainportuji kesky do gpx tak nic. Pouzivam mobil nokia 5800.
Mozna kdybys je udelal jako POI.
Ne mozna, Garmin Mobile XT urcite zere POI.
Garmin Mobile XT urcite zere i GPX, uz si nepamatuju presne jak to tam je, ale vim, ze jde i z GC.com "Send to GPS" . Problem ale je, ze tam jde takto odeslat jen jednu kes, pac se to uklada do nejakeho souboru tusim, ze neco jako user.gpx nebo tak nejak a pri odeslani dalsi se ta puvodni prepise.
V navigaci das potom navigovat na - moje mista a uvidis tam tu kesku s kodem GCxxxxx
Ovsem listing si v tom zcela jiste neprohlednes ![]()
a já ještě doplním, že to nemá ani navigační šipku s azimutem a odečtem zbývající vzdálenosti na cílové souřadnice. (verze pro symbian, verzi pro mobilní windows neznám) Pokud v mapsource nastavím jednotlivým keším proximity např. 30 m, po překročení této hranice stejně garmin XT zvukově neupozorní, že jsem od keše 30m. To údajně funguje pouze při navigování po trase a keše leží ve vzdálenosti do 30 m od dané trasy. Podle mě to na symbianu na kešování není ideální soft… Já většinou používám SmartComGPS a základní mapu ČR 1 : 10 000
Importovani kesek lze udelat takto:
v zarizeni v adresari Garmin vytvor podadresar gpx. Do nej vloz gpx soubor - musi se jmenovat current.gpx Pak zapni Garmin Mobile a on to naimportuje. Pak si jen vytvor dalsi soubor gpx a prejmenuj na current.gpx.
B)
Zdar. Díky informacím, které jsem tady našel se mi konečně podařilo dostat do Mobile XT keše! Uff!! Děkuji!
Tak a teď to důležité. Nevím, jak aktualizovat ![]()
Natáhlo mi to cache (500 nejbližších), ale protože jsem to zprvu dělal blbě, tak jsem si chytře zapsal nalezené místo, nenalezené
Jak to lze napravit? A vůbec nechápu, jak jich tam případně dostat víc než 500… Asi jsem natvrdlej, co?
Každopádně, případnému rádci, díky za trpělivost s natvrdlým kačerem!
Tech 500 mas z PQ na GC? Jestli ano, je potreba si, pokud chces, nechat udelat po 500stech celou CR a to pak sloucit (GSAK, GeoGet, linux, …) a pak nahrajes do G XT a mas to tam cele. Ale G XT neni dobry na dohledavani, vyse zmineno, nema sipku atd…
Neni na to lepsi SmartGPX ?