Zdravím,
měl bych dotaz ohledně softwaru Garmin Mobile XT:
Jakým způsobem dostat listing do mobilu, tak aby se dalo kešovat bez papírů?
Lze to pomocí Geogetu? Například pomocí exportního makra pro Garminy?
Jde mi to, zda jde kešovat podobně jako s klasickou GPS Garmin Oregon 200, tam si z geogetu exportuji (pomocí makra pro Garminy) gpx soubor a v navigaci si přečtu logy, listing, nápovědu atd…
Myslim, ze to nejde. Do tohoto programu exportuju pres Mozigo (Geoget to umi taky). Neexportuju to primo, ale udelam si gpx pro 60CsX nebo primo pro Mapsource a do Garminu to laduju z Mapsource. Naprimo mi to delalo nejakou neplechu, ale uz nevim jakou.
Lze udelat, abys v popisu kese mel nazev, kod kese, hint, obtiznost a typ kese. Jak s listingem a logy - tak na to jsem za dobu co to pouzivam (1,5 roku neprisel). Myslim si ale, ze turisticky Gpsky maji podporu geocachingu a XT nikoliv, tudiz na nich jsou cist i listingy a logy.
Resenim by bylo (protoze predpokladam, ze Ti to jede na Symbianu), ulozit si listingy a logy v pdfku na pametovku a cest si je Acrobat Readerem.
V případě symbianu se dá použít tento (určitě ně jedinný), ale docela jednoduchý a rychlý postup:
Na pohyb v přírodě: Garmin XT - do něj přímo naládovat originální PQ (do adresáře Garmin/GPX nahraješ PQ soubor akorát přejmenovaný na current.gpx.
A na vlastní čtení listingů: Smart GPX - a do něj opět natáhnout originální PQ.
A pak není problém mít spuštěné obě aplikace a mezi nimi přepínat.
A ještě jedna poznámka: u Garmina je výhodnější z důvodu rychlosti mít menší mapu, tak mám v mobilu (v záložním adresáři map) uložené různé varianty souboru gmapsupp.img a ty pak nahrávám podle potřeby