GARMIN Nüvi 200

Je možné tento garmin použít na GC? Díky

No urcite tam uvidis body zajmu (POI), ale nedovedu si moc predstavit presnejsi dohledavani.

Asi tak: Na GC můžeš použít jakoukoliv navigaci :slight_smile:

To je autonavigace, že? Tak použít jde, ale jde o komfort. Přesné dohledání bude asi též potíž (směr určíš jen z pohybu) - pokud nejde vypnout, aby se necpal stále s polohou na silnici, tak to asi též nebude nic moc… resp. nic! :slight_smile: - ale to myslím, u garmina to obecně jde. A přímá podpora GC tam asi nebude (to je načtení listingu, nápovědy, polohy apod.), tak budeš muset dělat vše ručně (zadat souřadnice)

Obecně bych autonavigaci nedoporučoval, ale pokud máš možnost, vyzkoušej to, sám uvidíš, jaký je to opruz :stuck_out_tongue:

Já ho používám a jsem docela spokojen, nevýhoda je, že nezvládá zobrazovat poznámky jako třeba Vista a pak ještě výdrž baterie, ale to zase tak nevadí, pokud se přemisťuješ autem.. Dovede mě většinou na 2-3 metry přesně a kolikrát už se mi stalo, že v lese naváděl lépe než Oregon(samozřejmě bez WAASu)

Edit:
Souřadnice jdou importovat docela pohodlně přes MapSource nebo přímo z GC.com pomocí pluginu..
Občas se na silnici zasekne, zvláště po dlouhé cestě, i když je volba vypnutá, ale restart vše spraví a během 30s už naviguje správně..

…pokud nejde prepnout na offroad navigaci tak jako motocyklove GPS, tak navigace primo k bodu bude asi opruz
…pokud do nej nahrajes kesky jako POI, tak muzes mit i kompletni listing

Jestli se teprve rozhoduješ o koupi, tak nedoporučuji. Mám ji, na geocaching jsem si ale koupil Legenda. Nuvi nemá šipku na přesné dohledání, nesnese vlhkost nebo pád, akumulátor má malou kapacitu a je problematické ho na cestě nabít.

Mam Nuvi 750 a Etrex Legend. A pouzivam nuvi, krasny velikansky displej a perfektne presny. nabiha rychle vcetne signalu a signal ztrati jedine v dlouhym tunelu. Akorat by nemel moc padat. A slaba baterie, coz resi Power Pack na 4 AA baterie s USB výstupem. nevyhodou je nestahovani listingu, takze to chce domaci pripravu. Ale zvladl jsem s ni cokoli, napriklad i [cache]GC16965[/cache]

Dodnes používáme dvě navigace a než jsme si koupili Garmin Oregon 300, tak s GARMIN Nüvi 200 jsme udělali bez problémů s přesností na metr odhadem 80 kešek. Je pravda, že zamrzává software, že se musí často dobíjet, ale spolehlivě nabitá vydrží ten jeden celý den lovení. Zažili jsme s ní spoustu krásných chvil :smiley: a taky nás mnohokrát vypekla.
Shrnuto sečteno, GARMIN Nüvi 200 není špatná na Geo jako dárek od někoho, komu se nehodí (my ji dostali k autu), jako doprovodná GPS k nějaké jiné ujde (taky náš případ), ale rozhodně nedoporučuji za tuto navigaci utrácet korunky. To bych si nechala určitě poradit od zkušených kačerů a investovala jinam.:wink: