Garmin za cca 1000KC? či jinné

ahoj mám PDA acer n35, ale vidím že to byla špatná koupě. Chtěl bych nějakou jinou navigaci která by sloužila za nízkou cenu, ale zatím si můžu vybrat jen a jen Bédě tedy Garmin Extrex Legend (černobílý). Nevíte o něčem co by mohlo sloužit ke cachingu a nebyl by to šmejd. Prosím nabídněte a rád se ozvu. Cena tedy okolo 1000kč popřípadě více. Váš Rogosak

Bud ten Béďa a nebo BT GPS modul k telefonu :wink:

Proc nestaci: BT GPS + GCzII?

Kombinaci Legend (Beda) a pda s gczII jsem pouzival pres rok … ted mam Vistu HCx, a pda mam stale - android telefon na online kesovani a do mesta, v pda s win mobile mam kesovadlo s vylustenyma mysterkama (dva tel proto, ze musim mit zvlast sluzebni) …
Myslim, ze do zacatku Beda - eTrex Legend staci, poznas, jestli te to natolik chytne, abys kupoval neco drazsiho …

S Bédou lovím asi dva roky, je docela použitelný v lukách a v zimě i v lesích. Čerstvé bukové lístky jsou však dekou, skrz kterou satelity nenajde. Tento stav pak vytrvá až do opadání listí. Lov lesních keší v listnatých a smíšených lesích se stává náročnější a jeden pak není jen tupý běžec za šipkou, ale opravdový hledač. Píditel, jak jim říkala Pipi Dlouhá Punčocha … :smiley:

aha no já nevím. Já mám jinak Blackberry 8310 tak že bych dokoupil Evolve GPS modul? no nevím. zatím díky