GC_Club_Františkovy_Lázně_Cheb

Dá mi někdo avizo, zda je ve Frantovkách nebo Chebu, nějaký " GeoCashing Club " ? Se spojením, na nějakého vedoucího, tohoto clubu.

No rozhodopadne tam bude Golf Club :D:D:p:DB)

Mno, iestli čekáš něco jako FC, HC či AC, tak to tě musím zklamat. Žádní vejboři, kteří by ti vystavili členskou legitimaci, prostě nejsou. :slight_smile:
Pokud potřebuješ nějakou regionálně specifickou poradu, tak cosi jako hauptkvartýr pro Karlovarský kraj funguje pod adresou http://www.coolstranky.cz/geowest/news.php.

nejlíp si najít nejbližší místní event a zajít na pokec

nevím o tom, že by tam byla nějaká fungující komunita… Kavka7, toho časuu ve Stříbře tam jen má rodiče… asi budeš muset za náma do Plzně…

O GC, jsem se dočetl na Facebooku. Na www.geocaching.com , jsem vznesl otázku, ale nikdo mi na ní neodpověděl :frowning: Tak jí zkusím , položit zde.
Stačí mi, na GC mobil / Nokia 6700c / ? Jak a do které aplikace, zadám GPS souřadnice ?

Doporučil bych aplikaci Handy Geocaching, odkaz je vlevo v sekci projekty na těchhle stránkach.
Na forum gc.com moc lidí z naší středoevropský kotliny nechodí, tak se nediv, že tam nikdo neraguje.