GC.com - I plan to attend (in the next 30 days)

Ahoj, co znamená na gc.com v “my profile” ta hláška nad naposledy navštívenejma kešema “I plan to attend (in the next 30 days)”? Anglicky snad umím, tak je to “Plánuji navštívit (do 30 dní)”, ale jak tam mám přidat nějaké kešky?

Když chceš jít na event a napíšeš “will attend” (zúčastním se) log tak Ti to potom tímto způsobem připomíná abys na ten event nazapomněl.

Akorat nevim, proc tam mam stale v seznamu event u lakomce, ktery je bohuzel davno za nami…

No já tam mám event, kterej bude za více než za dva měsíce, ale Medlov, kterej bude za týden a něco odtama zmizel.

Někde bude v Matrixu chybka  (spíš to vypadá jako eventy, ktereé jsem si willatendnul v posledních 30-ti dnech)

Tak tohle me taky zajima, jednou sem tam mel event dlouho po jeho skonceni a event kterej sem mel v planu navstivit a chtel sem se koukat na aktualni logy sem tam vubec nemel [:(]

Je to nejake divne toto [:O] 

Je to uplne proste a jinak, nez si dle reakci vetsina mysli - tato funkce pouze VYSUNE ze seznamu logu vytvorenych za poslednich 30 dni - tj.tech, co jsou pod timto seznamem v casti My logs (last 30 days) - logy typu will attend. Pokud tedy uz od vaseho will attend logu uplynulo >30 dni, tak tam neni, ani kdyz event jeste neuplynul a naopak- i kdyz event uz uplynul, log tam bude, dokud od will attend neuplyne 30 dni. Je to funkce tak trochu naprd, zkratka jednoduchy filtr ze seznamu logu podtim.