GC.cz verze pro PC versus mobilní zobrazení

Ahoj, mám dotaz:

do minulého (nebo předminulého) týdne na mých zařízeních šlo, že na mobilu jsme měla zvolené mobilní zobrazení stránek GC.cz a na notebooku plnou verzi. Od nedávna mi to ale nejde a na obou zařízeních se mi to sjednocuje, tzn. že buď mám na obou plnou verzi (což mi seká načítání stránek v mobilu) nebo na obou musím mít mobilní verzi, což je na notebooku nepohodlné…

Zkoušela jsem to už různě přepínat při zapnutých i zavřených zařízeních, ale vždy se to sjednotí… Předtím jsem s tím problémy neměla, co by se s tím dalo udělat, prosím?

Díky za odpověď! J.

Něco podobného mi dělá Chrome na tabletu. Někdy ho některé stránky vyhodnotí jako mobilní prohlížeč a ukážou mi mobilní verzi a někdy jako klasický  a pak na tabletu vidim klasickou verzi. Zatim jsem tedy ale neřešil proč to tak je. Napadá mne jen zkusit v mobilu/tabletu jinej prohlížeč

Já mám na notebooku IE a na mobilu Android, nic jsem neměnila, a donedávna to fungovalo OK…

co třeba aktualizace androidu, potažmo prohlížeče v mobilu?

co třeba aktualizace androidu, potažmo prohlížeče v mobilu?

U mne je to v pořádku. Na PC Chrome, na Androidu jeho prohlížeč. Akorát mi ukazoval od minulého týdne o hodinu navíc u časů příspěvků. Ale to se spravilo, když jsem otevřel nastavení profilu na GC. Při otevření si asi server uvědomil změnu času. Ani jsem nic neukládal

ono záleží jakej jeho prohlížeč. Měl jsem jedno starší HTC a tam byl nějakej no-name prohlížeč kde spousta věcí blbnula. vyzkoušel jsem jinej a ten byl ok. Možná už je to teď jinak, ale mam pocit, že tyhle věci si někteří výrobci telefonů upravovali. Jen doufám, že tak jako Google zakáže podobný změny u WEAR platformy, mohl by je omezit i u Android L nebo jak se ta chystaná verze jmenuje. Často se setkávám třeba s tím, že v nějakým telefonu s androidem nefunguje otg, ale v jinym telefonu se stejnou verzí systému, jen upravenou jiným výrobcem funguje. Tyhle změny nejsou nic dobrýho pro normálního uživatele, pokud nemá všecko od jedný značky.

Nešlo by prosím v mobilní verzi tohoto fóra přidat lepší stránkování? Když chci nějaké starší nebo dlouho nečtené vlákno přeskočit o několik stránek musím přepínat na plnou verzi webu a pak zpět.

jo to podepisu, to strankovani mne obcas depta

A taky tu reklamu vyhodit.  ;)

V mobilní verzi bych se, s dovolením, obešel bez videokeše a jak tu již bylo zmíněno, ještě bych dal pryč alespoň tu horní reklamu (nebo ji minimálně zmenšil na polovinu).

Může mi někdo prosím poradit, jak přes mobilní verzi aktualizují mapičky (nahrají GPX s nálezy)?

V menu danou volbu nevidím a když v mobilním FF zatrhnu, že chci zobrazit desktopovou verzi, tak se mi akorát stránka roztáhne na šířku, ale stále mobilní verze zůstane. :frowning:

URL by mi stačilo.

Diky

Á, už jsem našel. Tlačítko Plná verze až úplně dole…