GC pro Android po sté

Zdarec lidi,
(Mám Samsung Galaxy S2)
Koukal jsem že o app pro android se tu toho píše tuna, každý má nároky jiné, ja jsem třeba jel na C:geo, ale hrozmě mě tam vadí dlouhá doma hledání kešek v okolí a pak také to, že je neumí zobrazit na mapě! Dále mě tam štve že neumí natáčet mapu podle kompasu, a celkově je funkcí takový divoký
přímo Apps Geocaching.com - Vyhledává keš v okolí výborně, ale u toho končíme.
Je nějaký kompromis? Něco co umí využít vestavěný magnetický kompas, GPS, a tak nějak vše v jednom? Popř s možností stažení mapy, či nějaká taková vychytávka? Nechci ale spojovat 10aplikací dohromady, prostě jeden funkční nástroj, ideálně zdarma :slight_smile:

Děkuji všem.

Locus + Arcao addon Geocaching + GeoGet database addon.

Edit1:

Locus: velmi silný nástroj pro práci s mapami a navigací na nich. Umožní ti postahovat mapy do offline.

Arcao addon Geocaching: Arcaův addon pro geocaching do Locusu. Zapíchneš prst do mapy a stáhneš kešky v jeho okolí. Dají se nastavit filtry i počet stahovaných keší.

GeoGet database addon: Umožní ti vygenerovat databázi kešek (vč.listingů apod.) a naimportovat ji jako kategorii bodů do Locusu. Obrovská výhoda neboť můžeš jet do zahraničí, mít stažené kešky i mapy a nemusíš mít datový roaming…

Edit2:

…ještě jsem zapomněl dodat, že Locus sám o sobě podporuje Geocaching včetně field notes (polní poznámky - dá se logovat přímo u keše nebo uložit do offline a odeslat až budeš mít přístup k netu )

určitě vyzkouším, locus jsem stažený měl, ale nějak se mi to nedařilo dát dohromady k mé spokojenosti =) ještě si s tím tedy pohraji. Zatím děkuji za tip.

Ono je asi také potřeba danou aplikaci správně nastavit a umět ovládat.
Jinak já používám aDrake

tak s tou jsem nehl skoro vůbec =) přišlo mě to jak nějaká první beta verze

Ještě bych rád podotkl, že bych se chtěl vyhnout jakémukoliv používání PC, ať už na stahování keší, či map, ideálně vše přes android. Díky

A výsledky si budeš ukládat kam ? Vyluštěné mysterky na papír ?

finále vyluštěných mysterek se dají ukládat jako waypointy jednotlivých keší v Locusu… Jinak kdybys chtěl poradit s Locusem tak neni problém. Můžem to probrat po skype…

pokud nechces vyuzivat PC tak je skutecne asi jedinou rozumnou alternativou ten LOCUS – mapy se daji stahovat do Offline modu primo v nem

tak mi hoď do SZ nějaky kontakt, používám teda MSN, ICQ, skype mi tu ještě nevalí :wink: Díky