GC software na nokii e51 (s60)

Ahoj, používám k lovení GPS modul s mobilem e51 a aplikaci HG. Je to dobrý program ale chybí mi tam možnost mapy s zobrazením keší. A ptám se jestli máte někdo nějakou aplikaci na s60. Předem díky

vedleHG lze ještě body hodit do OVI map, či na mapy.cz

E51 je nedotykovka, jestli se nepletu, tam by fungovaly Smartmaps.

Ano neni dotykovy což je pro tento účel nevýhoda ale jinak sem snim spokojen a jak si to myslel Bobre ty mapy?

Na 51 jsem pouzival (a jeste obcas nouzove pouzivam) Garmin Mobile XT - topograficke mapy i cestovni prakticky celeho sveta + PQ s cachemi. Bohuzel nelze navigovat pomoci sipky, ale na prijezd k pokladu je to super. Pak uz jsem prepinal na HG.

Na 51 jsem pouzival (a jeste obcas nouzove pouzivam) Garmin Mobile XT - topograficke mapy i cestovni prakticky celeho sveta + PQ s cachemi. Bohuzel nelze navigovat pomoci sipky, ale na prijezd k pokladu je to super. Pak uz jsem prepinal na HG.

Nemohl by jsi mi dát odkaz na stažení?

V kombinaci s HG SmartComGPS.

když tuto aplikaci nainstaluji tak vše de hladce ale pak když musim stahnout mapu tak mi to vzdy zobrazi problem s pripojenim. Co stim?

Uz je to hodne davno co jsem SmartComGPS instaloval ale mam dojem ze jsem mapy nahral na kartu a aplikace uz je nacitala sama podle polohy.

Poslána SZ

Já jsem na E51 používal ku vší spokojenosti Trekbuddy k nalezení www.trekbuddy.net