GC v TV

Mno..právě jsem slyšel v A-Z kvízu na jedničce otázku týkající se geocachingu..no a světe div se, ten druhej to uhodl:-)

Tež jsem to viděl :smiley:

No to já se před chvílí kolem televize také bohužel mihl a zaslechl něco o privatizaci lesů. Snad to proboha není začátek konce geocachingu v přírodě…

Se priznejte kdo z Vas to byl, ta jesterka na triku nesla prehlednout…:o)

to máš recht..ještěrka byla dosti velká

Cože? Co to bylo za otázku?

No nějak vzevrubně popsanej GC..Je to internetova hra kde..blabla..pomoci GPS přístrojů hledají kešky<-to fakt řekla..blabla

JJ pěkná otázka :slight_smile:
Záznam je na http://www.ceskatelevize.cz/vysilani/04.12.2007/307292320460066-17:15-1-az-kviz.html , je to ve 20 minutě.

Díky moc za odkaz :p. Je tam fakt ta ještěrka :D.

Tady je to triko, akorát v jiné barvě
http://www.rajtricek.cz/zbozi/487-bright-eyes
docela se mi líbí /teda až na tu cenu :|/

:o:o:o Teď sem si to pustil… to je kotel… i to, že to ten soutěžící věděl. Je vidět, že geocaching se začíná šířit velmi rychle!

no tak třeba to je nějakej cacher… neznáte ho…:wink:

nebojte privatizace lesu nastane az po vyporadani cirkevnich restituci a to jen tak nenastane
a k pripadnemu prodeji: vi nekdo z kaceru v jakeho vlastnika lese (louky, pole apod.) se pohybuje ci ma ulozenou cache?
dosavadni lesni zakon umoznuje komukoliv vstupovat na lesni pozemky (krome logickych opatreni jako jsou oplocenky apod.) a myslim ze tohle se urcite menit nebude

Jo, to jsem myslím včera v televizi ve zprávách viděl reportáž, že Praha montuje spoustu kamer přímo ve městě na kontrolu pamětihodností… A ukazovali tam zrovna záznam, jak někdo v červeném oblečení leze k jedné soše myslím na Karlově mostě (už si to přesně nepamatuji), tak jsem si okamžitě vybavil geokešing. Jak občas lezeme okolo různých soch a hledáme různé vypečené skrýše. Nebyl to někdo z nás? :wink:

Jen se teď trochu bojím, abych taky někde nebyl "legitimován", kvůli podezřelému chování :-(((

Tebe jeste nelegitimovali ? :-). Poprve je to nejhorsi, pak si zvyknes :-).

Zajímavý že se to dostalo až do AZ kvízu…Zachvilku ve snídani s novou v dětský soutěži nebudou plyšáci, ale travelbugy s plyšáky a v jiných soutěžích nebudou peníze, ale geociony.

No mě stačilo když nás na klubu biatlon v Krušných horách skoro napadl bagrista který asi pracoval na černo a nelíbilo se mu když si Roman vyfotil místo skrýše

V ČR to s geocachingem spěje pěkně rychle do háje :(.
Až bude každý kolemjdoucí vědět, co tam děláš u té lavičky, tak už to prostě nebude ono :@

JJ, to mas pravdu. Ono je to ale tezky- nekdo zacne kesovat, po 10ti keskach ma pocit jak dela super vec a ze by se mel o svuj konicek podelit s ostatnimi- a tak si zalozi webovou stranku, napise clanek, kde uz po tisící zopakuje co ze je to ten geocaching. Pote zalozi jeste jednu webovou stranku, kde poda vycerpavajici informace o tom, jak by se mel geocacher chovat- protoze opakovani je matka moudrosti a treba uz se konecne nekdo zacne temi pravidly ridit. Samozrejme si zalozi jeste jeden blog (autoruv prvni blog, ve kterem popisuje svuj emo pohled na svet preci jen uz dlouho stagnuje…). Pote co se vyradi na internetu, zakoupi jeste par super odevnich doplnku, bez kterych nevystrci paty z domu- jako jsou napriklad klicenky, nasivky, tricka, mikiny, ksiltovky, trenyrky, ponozky- vse pochopitelne minimalne s potiskem jesterky- nejlepe vsak s napisem geocaching.com a geocaching.cz a pochopitelne s logem geocachingu. Jeste zakoupi par vychytavek pro sve geovozidlo- paradni drzak na SPZku s napisem geocaching.com, samolepku s jesterkou, samolepku s napisem geocaching.com…zkratka vsechny samolepky ktere se geocachingu tykaji- na aute je mista dost…
No a po nejake dobe, kdy uz nebude mit kesek 10, ale treba 400 se zacne podivovat, cim to je, ze geocaching dela den ode dne vice a vice lidi…

:D:D

Ugh. Omg. Nejak chybi slova, ale mozna je to pivem :wink: