GC: Zlínsko -> Rakousko

Zdravím,

dostal se mi do rukou GC, který sem přicestoval až ze zámoří a rád by do Rakouska. Bohužel můj plán ho tam poslat po známých cestou do Chorvatska nevyšel. Rád bych pomohl splnit cíl cesty, nejlépe přímou cestou a nechci jej proto jen tak dávat do nejbližší keše.

Takže, nemá někdo cestu do Rakouska přes Zlín/Otrokovice či okolí? :slight_smile:

Jestli ano, dejte mi prosim vedet bud zpravou ci mailem na [email protected], díky!

PS: Zkoušel jsem i opačnou cestu, najit nějakého Rakušáka v ČR, bohužel mě to odmítlo zaregistrovat se na jejich foru na strankach geocache.at, nevíte někdo důvod? (Napadlo mě akorát, že mám zahraniční IP a ta je blokovaná kvuli robotům… :()

Pokud by byla možnost dostat GC do pátku cca 19:00 hod do Uh. Hradiště, tak v sobotu jedu do Vídně na pohřeb a nějaké ty keše cestou určitě sbírat budu.

Nebo: pokud bude pěkné počasí, tak je možnost, že se ten pátek odpoledne projedu na kole z UH směr Otrokovice.

Ty jo, to zní dobře! Zrovna jedu na lov do Otrok. Zítra už budu festivalovat ve Vizovicách, ale snad bych stihl se otočit dopoledne v Hradišti. Víš tam o nějaké méně navštěvované, kde by vydržel?

Dobrá vec se podarilo GC predán. Díky za pomoc!