GCFinal - diskusia

Prave!

Do terenu mame klienta pro Windows Mobile, mame i klienta pro Android. Oba pracuji primo s Geogeti databazi. :wink:

Ano, ta databze Geogetu neni online, jeji aktualnost si musi uzivatel zajistit sam. Jenze tahle online mapa take neni online napojena na data, take se o jeji aktualnost musi starat uzivatel. Takze proc neco davat rucne na web, abych si to mohl online stahnout, kdyz si to mohu rovnou dat do mobilu?

Nebo jsem neco prehledl?

Kliiid, to nejsou hysterky, jen na zacatku nebylo zcela jasne, jak to cele ma fungovat.

do toho webovyho paskvilu si muzes nasypat PQ uplne stejne jak do GG a pak z nej exportovat stejne jak z GG. a protoze je mi phpk&mysql blizsi nez wine, volba byla jasna. co dal GG umi nebo neumi uz nevim a zily mi to netrha, protoze ho pouzivat nemusim, nepotrebuju a nehodlam.

predpoklaam, ze r4z0r je na tom podobne..

ale to vis, ze su klidnej :slight_smile: ale nejklidnejsi budu az ve vane a pak v pelechu, mam toho za dnesek uz docela plny brejle.. jen mi vadi to shazovani jeste predtim, nez o tom nekdo neco vi..

r4z0r, kdyby ses chtel mrknout, co jsem spachal, tak houkni :slight_smile:

Ono je i pár věcí, co jsou webový frontend pro geogetí databázi. Ale tak nějak nic není veřejný, co vím.

Piš, určitě to pomůže minimálně tobě! :wink: