Používám htmlunit, který má docela dost závislostí. Na začátku to bylo spíš hraní s Javou, takže optimalizace jsem nijak moc neřešil. Rád se ale něčemu naučím.
Mám nainstalovanou jen šestku, starší jsem nezkoušel. Jako minimum bych od boku tipoval 1.5, kvůli anotacím u GUI a pár dalším kouskům. Asi by nebyl problém napsat verzi i pro starší, ale nevidím v tom smysl.
Jo takhle… Protoze ono staci si v podstate napsat jednu tridu na obsluhu celeho HTTP response a ta nahradi cele tyhle obludnosti… Netvrdim, ze je to spatne reseni(htmlunit), ale pro tyto "male" projekty je to jako jit na mravence s brokovnici
Jenom dotaz, hekujes to pres GET a POST nebo jedes pres API?
Obludnosti to jsou (viz. velikost) ;), ale občas docela i pomůžou.
Jestli myslíš GC API, tak ne. Tohle je podstatně starší záležitost. Funguje to už vůbec? A jestli jde o přístup k webu, tak ten htmlunit. Přece jenom se tak velmi snadno pracuje.
jde udělat nějaký dávkový soubor, nebo zástupce na ploše tak, aby na jedno kliknutí to spustilo cmd a gclogger ? to spouštění z cmd.exe a vypisování do příkazového řádku si za chvíli nebudu pamatovat.
Jinak super utilitka, pochvala autorovi. teď jsem logoval 422 keší z víkendu kolem Balatonu, to bych se jinak uklikal…
Jak tu nekdo poznamenal o te legalnosti. Strojove zpracovani a harvestovani jejich webu mi teda zrovna taky 2x koser neprijde. To uz je podle me opravdu lepsi vyuziti toho jejich API
To mas pravdu, ta narazka na legalnost byla spis jenom z recese… Problem v tech jejich API je v tom, ze vic nefunguji nez funguji a velmi casto hazou nejaky podivny patvar error…
Nevim o tom, ze by nejaky popis GC zverejnoval. ZAto jsem jiz videl mnoho Satanovych prispevku, kde s nim operoval. Tak treba nam ukaze, kde neco takoveho je.