GCLogger

Docela mě štvalo, že GC neumí hromadně zalogovat všechny záznamy z field notes a tak jsem si udělal jednoduchou utilitku, která to zvládne.

Jak na to:

• mít field notes s vyplněným logem
  • nahrát je na GC
  • mít nainstalovanou Javu
  • mít gclogger
  • spustit gclogger (z příkazové řádky java -jar GCLogger.jar)
  • zadat přihlašovací údaje na GC (jsou použity pro komunikaci s GC, nikde se nelogují, nikam se neposílají)
  • počkat (náhodná prodleva mezi logy)
  • logy se postupně vypisují (při úspěchu je na konci řádku LOGGED)

Reklamace tady nebo na mail. Možná se to někomu bude hodit…

Pěkné, pěkné… určitě použitelné!

skoda no . pise mi to unnable to acces jarfile GCLogger.jar :frowning:

konečně něco užitečného!!! Zrovna jsem dologoval 300 nálezů z Maďarska! Nevadí, vyzkouším jindy…

Pekne :slight_smile: Uz jsem to chtel napsat sam, ale nebyl cas… Nechces k tomu dodelat GUI? Kdyz tak bych Ti helpnul, neni problem :wink:

Jenom dotaz, proc to ma proboha 21 mega? :o

nestacilo by (odhadem) padesat radku v perlu? :slight_smile:

Rozhodně ale i verzi bez gui.

GUI: Určitě, příkazová řádka zůstane i tak (původně jsem to pouštěl vzdáleně)

Velikost: je v tom spousta knihoven. Jednu dobu jsem chtěl udělat i online verzi pro AppEngine, takže tam jsou i takové věci jako AE, spring apod. Ještě jsem se pořád nerozhodl jestli online verze bude nebo ne, takže jsem to z projektu ještě neodstranil.

Perl: V Perlu jsem to původně měl, protože ten mě živí. Ten ale bohužel každý nemá a hlavně si chci oprášit Javu.

QuoX: To ti píše kdo/co?

Maďarsko: Podle počtu češkých nicků jsem se rozhodl to pustit ven. Teda začal jsem uvažovat i o placené verzi ;). Klobouk dolů pokud jste to logovali ručně.

Takže abych to shrnul: vykopu nepotřebné knihovny a přidám GUI. Ještě jednou se zamyslím nad online verzí…

Je tu 0.3.6 (poděkujte Marošovi :wink: ):

• kontrola úspěšnosti zalogování počítala s anglickou verzí GC.com, teď je to univerzální…
  • vykopal jsem taky nepotřebné knihovny, takže velikost je zpátky na necelých 9M

Díky vám oběma. :slight_smile:

to mi pise prikazovy radek po zadani prikazu…mam win7 zkousel jsem to i jako spravce i jsem povolil ten java soubor a porad nic.. zkusim tu novou verzi co to udela.. tomuto podobny program logujici coiny a tb mi funguje… tak nvm nvm v cem delam chybu…

Jsem na horach. Maros mel problemy na Win7 64b, musel myslim zadat celou cestu k jave (systemove cesty ukazovaly na nejakou nefunkcni). Tezko muzu radit, Sedmicky (natoz 64b) nemam. Doma se na to podivam a asi bych se ozval.

Jinak GUI uz je v priprave…

Vyzkouseno na Win7 64 a slapalo to, i bez cele cesty k jave.

mam win7 32 :wink: 64tku nemam :stuck_out_tongue:

QuoX: co přesně ti to píše?

>>>QuoX<<<S operacnim systemem to nubude mit nic spolecneho, bude chyba nekde v JAVE. Ve svem softiku na coiny ted resim taky takovy problem, kdy to jedna JAVA bere a druha to nepobira…
Chce to vypsat kompletni chybovou hlasku a vyjimku, kterou to vyhodi, pak se s tim da neco teprve delat…

>>>les-coccinelles<<<Zkus mi rict, jak to delas, ze ten soft ma vubec nekolik mega :smiley: Ja si myslim, ze ten muj musi mit z 95% stejne komponenty a ma par kilo… Ale to je jen tak pro zajimavost, jinak super prace :slight_smile:

jedine co mi to napise je v prikazove radce pod zadany prikaz: unable to acess jar file gclogger.jar tecka… nic vic…

No a zadavas tam celou cestu k tomu jaru? Priklad jak to mam ja:

Pokud jsi v dane slozce, kde mas ten soft, tak cestu zadavat nemusis.