GUI: Určitě, příkazová řádka zůstane i tak (původně jsem to pouštěl vzdáleně)
Velikost: je v tom spousta knihoven. Jednu dobu jsem chtěl udělat i online verzi pro AppEngine, takže tam jsou i takové věci jako AE, spring apod. Ještě jsem se pořád nerozhodl jestli online verze bude nebo ne, takže jsem to z projektu ještě neodstranil.
Perl: V Perlu jsem to původně měl, protože ten mě živí. Ten ale bohužel každý nemá a hlavně si chci oprášit Javu.
QuoX: To ti píše kdo/co?
Maďarsko: Podle počtu češkých nicků jsem se rozhodl to pustit ven. Teda začal jsem uvažovat i o placené verzi ;). Klobouk dolů pokud jste to logovali ručně.
Takže abych to shrnul: vykopu nepotřebné knihovny a přidám GUI. Ještě jednou se zamyslím nad online verzí…
to mi pise prikazovy radek po zadani prikazu…mam win7 zkousel jsem to i jako spravce i jsem povolil ten java soubor a porad nic.. zkusim tu novou verzi co to udela.. tomuto podobny program logujici coiny a tb mi funguje… tak nvm nvm v cem delam chybu…
Jsem na horach. Maros mel problemy na Win7 64b, musel myslim zadat celou cestu k jave (systemove cesty ukazovaly na nejakou nefunkcni). Tezko muzu radit, Sedmicky (natoz 64b) nemam. Doma se na to podivam a asi bych se ozval.
>>>QuoX<<<S operacnim systemem to nubude mit nic spolecneho, bude chyba nekde v JAVE. Ve svem softiku na coiny ted resim taky takovy problem, kdy to jedna JAVA bere a druha to nepobira…
Chce to vypsat kompletni chybovou hlasku a vyjimku, kterou to vyhodi, pak se s tim da neco teprve delat…
>>>les-coccinelles<<<Zkus mi rict, jak to delas, ze ten soft ma vubec nekolik mega Ja si myslim, ze ten muj musi mit z 95% stejne komponenty a ma par kilo… Ale to je jen tak pro zajimavost, jinak super prace