Takze podminka navsteva mista pro odlov finalky je proti pravidlum, to jsou nam novinky :D:D:D:D:D A co treba podminka, ze pred zalogovanim musi krabicku clovek nejdriv otevrit :D:D
WitkoAWendy: Nespadlo ti v posledni dobe neco tezkeho na hlavu? Necejtis se v posledni dobe nejak jinak? Tvoje chovani uz bys mel resit s psychiatrem :D:D
A nezapomen mi dat NA log k nejaky moji kesi, treba k mysterce, protoze podminkou pro ziskani souradnic je jeji lusteni…
Nezlob se na mě, ale ty seš fakt dement! Doufám, že za to co předvádíš dostaneš aspoň měsíční ban, aby ses za tu dobu mohl probrat z té naprosté demence.
Že se mícháš do svojí keše ještě nějak pochopím, ale že se mícháš do keše někoho jiného a píšeš k tomu naprosté blbosti? :o
Witko, sice tě neznám, ale podle toho, co tady občas pochytím na fóru, budeš asi samorost. To je mi sympatické, mám rád lidi, kteří jsou jiní. To, že tuhle hru chceš hrát podle jiných pravidel než všichni ostatní, však už je sympatické míň. Na nás ze vzdálenějších míst to působí přinejlepším komicky. Pro hráče v tvé blízkosti (a možná i pro reviewery) to ale musí být dost o nervy. Na tvém místě bych se nad tím zamyslel.