Mozna, ze nakonec ta alternativa v podobe opencachingu nebude od veci. Geocaching.com jsem zazil uz mockrat ve stavu “server is too busy” s hromadou chybovych hlaseni, ale aby byl uplne v haji, to vidim poprve. A uz to trva pres hodinu. ![]()
Píšou že je “down for maintenance,” což znamená, že ho upravují. A také tam mají o 5 až 7 hodin méně než u nás, takže asi usoudili, že když to budou dělat ve dvě, tři hodiny ráno, moc lidí to nezasáhne ![]()
…A uz to trva pres hodinu. :-(, Kdepak, přidej, já to zkouším od dneska od 6:30 hodin a nic - nejde a nejde.
To chce klid, už to tu bylo mockrát a asi se jedná o běžnou údržbu databází nebo serverů. Počítám, že než bude v New Yorku polední pauza na dvě tři cache, zase bude všechno v pořádku.
Je to normální udržba a vylepšování serveru, probíhá každé 2-3 měsíce. Zálohují, pravděpodobně posilují RAID pole etc., odpoledne to bude OK.
Michal
down bol uz aspon 10 krat co si pamatam. Nerobil by som z toho vedu, chvilku pockame a dalej ficime ![]()
Spatne jsem se vyjadril - nemyslel jsem, ze by nas gc.com opustil ci opoustel, ale ze uz se mi nekolikrat stalo, ze jsem “nutne potreboval” data z jejich serveru prave v dobe, kdy nejede. Kazdopadne diky za reakce.
Ja teda myslim ze az tak bezna udrzba to nebude. Vcera to neslo skoro cely den, vzdycky to bezelo par minut a pak pul az hodinu ne.
Krome toho na jejich foru je napsano ze maji problemy s databazi a ze zkoumaji co by to asi mohlo byt.
Ze by nejaky “worm” ??? ;)))
Včera večer to běhalo úplně normálně a bez chyb. Logoval jsme 2 nově nalezené cache a no problem. Teď ve 13:33 to ještě však stále nejde.
UZ TO JEDE !!!
Mozna tak uvodni stranka ![]()
Na detaily kesi se nedostanu.
A vcera dopoledne to nebezelo. Rozebehlo se to na chvilku kolem druhy hodiny…
Bohuzel ne uplne - pri pokusu o zobrazeni libovolne kese mi pise: Invalid column name ‘RefName’. :-((
Ve 14,06 nejede
14:10 uplne vsetko jede ![]()
kecam tiez som dosiel na stranku cache a tam je este problem
Ne snad, že bych byl tak soutěživej, ale nemáte náhodou podobný problém: v pondělí jsem zalogoval 3 keše a ještě dnes se mi nevyskytují ve statistice??? Třeba dělám něco špatně, díky za názor. Zdravím…
myslis v statistice na gc.com alebo cz ?
Na gc.com je mas normalne zalogovany (3 pred dvema dny, 1 vcera). Statistiky na gc.cz jsou uz dva dny neprepocitany…
btw lovci ftf v Prahe, zda sa ze je nova cache Letenska vodarna by Melman, ale je premium member only ![]()