GEOCACHING.COM OPET SPADL!!!!!!

tak zkouším vyhledat chace na odpolení kešování a hle firefox tvrdí ze stránka není nalezena… zkusim ostaní webky.. a vse ok akorata GC.Com:frowning: zkusil jsem i druhe pc a nic nic nic… vám geocaching.com jede???

Geocaching končí :slight_smile: Zachvilku vypnou i satelity …
Musíme si najít jinou zábavu … :slight_smile:

Nejede. Nejses v tom sam :slight_smile:

Tohle vlakno jsem chtel zalozit ja! Uz dlouho tady nebyla poradna diskuze… :wink:

taky mi to nejede:(.tak to asi dneska nikam nepojedem

Nejede.
Co to má společného s GeoGetem?

no ted se snejes ale jednou jsem mel hruznou predstavu se spadl gc.com tak brutalne ze zmizely vsechny zaregistrovane cache a i logy takze se vse muselo udelat znova…

Jenze ty blazni, co cpou tem americkejm ymperijalistum dolace (tentokrat nemyslim pana $) za PM, maji stazeny PQcka, takze na vylet jet muzou. B)

Jo a kdyby vas platilo vic, tak nemusel mit GroundSpeak financni problemy a kvuli nezaplaceni za domenu vas neodpojil. :slight_smile:

MEIN GOTT TOMU RIKAM SILA. CAPSLOCK FOREVER B) :smiley:

Ještě, že jsem udělal plán keší na 3 dny dneska ráno.. Já věděl, proč to udělat;)
Ale stane se.. Teď jsem to taky zkoušel a nic…:@
Že by nějaké nové změny?

Nespadl geocaching com, ale nějaký DNS server.
www.geocaching.com normálně dál běží na své IP adrese… 66.150.167.142

Takova hysterie (!!!) kvuli chvilce vypadku… vyckejte, treba to rychle spusti. Vemte si, ze je to idealni doba na nejake IT zasahy, v USA maji totiz noc! A svet se netoci kolem nasi male kotliny :slight_smile:

Myslis neco jako dologovat zpetne 500 nalezu? To tady uz bylo… :smiley:

Ale zname jednoho, co neloguje a jen si to poznamenava do databaze v GSAKu. Kdyz pak o tu databazi prijde, tak to je teprve ficak… B)

a jak dlouho to bude asi trvat? nemáte někdo náhodou v PC Pevnost Vyšehrad prosím? chtěl sem na ní dneska vyrazit.

Ha, člověk si chce nachystat kombajn HraKra a ono prd. No nic, díky bohu za lokální offline databáze. :))

s temi satelity ses docela trefil. nedavno jsem nekde cetl, ze pokud USArmy nezafinancuji dalsi prachy do GPS, tak s tim brzo bude problem, tusim do 5ti let. A aktualni administrativa armade krouhla prachy, takze kdovi, jak to bude. Verim, ze je ale soukromy sektor kolem tohodle byznysu uz tak velky, ze to byla jen takova mala poplasna zprava.

A nebo uz pojede galileo? to pak s tou superpresnosti prestane byt gc zabava…

Když se zvedne přesnost satelitů, tak se začne dělat umělá odchylka při zaměření keše :slight_smile: Prostě ji dáš o 3 metry vedle … :smiley:

Aha - tak na to uz par lidi evidentne trenuje…

tak tu databázi si muzes aspon zazalohovat ale kdo nepouziva gsak/geoget … napr jako ja by mel pri padu gc.com peknou smůlu :slight_smile: nj to taky neni stranda ale mas k tomu spon fotky logů, kolik to je ted 300?? :slight_smile:

V tomhle pripade opravdu nejde o me, ale o nekoho jineho a ten pripad se stal. :slight_smile: Zalohoval sice pravidelne - na nekolik mist na HDD a na flashku, ale co cert nechtel, zrovna ten den potreboval flashku zaplnit necim jinym, tak to smazal a zrovna mu shorel disk. Seznam nalezenych pak tahal z GPSky. :slight_smile:

U me ted kolem 200, ale jednu chvili jsem to mel i srovnany! :wink: