tak zkouším vyhledat chace na odpolení kešování a hle firefox tvrdí ze stránka není nalezena… zkusim ostaní webky.. a vse ok akorata GC.Com zkusil jsem i druhe pc a nic nic nic… vám geocaching.com jede???
no ted se snejes ale jednou jsem mel hruznou predstavu se spadl gc.com tak brutalne ze zmizely vsechny zaregistrovane cache a i logy takze se vse muselo udelat znova…
Ještě, že jsem udělal plán keší na 3 dny dneska ráno.. Já věděl, proč to udělat;)
Ale stane se.. Teď jsem to taky zkoušel a nic…:@
Že by nějaké nové změny?
Takova hysterie (!!!) kvuli chvilce vypadku… vyckejte, treba to rychle spusti. Vemte si, ze je to idealni doba na nejake IT zasahy, v USA maji totiz noc! A svet se netoci kolem nasi male kotliny
s temi satelity ses docela trefil. nedavno jsem nekde cetl, ze pokud USArmy nezafinancuji dalsi prachy do GPS, tak s tim brzo bude problem, tusim do 5ti let. A aktualni administrativa armade krouhla prachy, takze kdovi, jak to bude. Verim, ze je ale soukromy sektor kolem tohodle byznysu uz tak velky, ze to byla jen takova mala poplasna zprava.
A nebo uz pojede galileo? to pak s tou superpresnosti prestane byt gc zabava…
tak tu databázi si muzes aspon zazalohovat ale kdo nepouziva gsak/geoget … napr jako ja by mel pri padu gc.com peknou smůlu nj to taky neni stranda ale mas k tomu spon fotky logů, kolik to je ted 300??
V tomhle pripade opravdu nejde o me, ale o nekoho jineho a ten pripad se stal. Zalohoval sice pravidelne - na nekolik mist na HDD a na flashku, ale co cert nechtel, zrovna ten den potreboval flashku zaplnit necim jinym, tak to smazal a zrovna mu shorel disk. Seznam nalezenych pak tahal z GPSky.
U me ted kolem 200, ale jednu chvili jsem to mel i srovnany!