Aha, ja nejsem rasista, ale pokud Anglie zaznamena prisun cikanu a zavede viza, a pokud Kanada zaznamena prisun cikanu a zavede viza, tak, dle meho nazoru, jsou rasisticky zamereni proti skupine obyvatel, kteri se k nim chteji vystehovat. Znam spousty dobrych cikanu, ale bohuzel nesnaseji vlastni etnikum.
To, co jsi napsal je blbost… Anglie zavíst víza nemůže, jelikož je jako my členem EU. A Kanada je stále "kolonií" Anglie (sice s vlastní vládou, samosprávou atd, ale pořád tam vládne královna)…
copak tím chtěl autor říci? historii Romů znám /částečně/, ale to nic nemění na věci, že když se někdo /v tomto případě skoro všichni/ chová jako dobytek, tak ho prostě nemám rád! :@
Přesně tak Rasisty a skinheady nenávidím stejně jako negry, cigány a židy. A vlastně všechny ostatní lidi Takže si na mě dejte majzla, ať mě nepotkáte u keše
Jo když sem byla na keši RWE-JMP v Brně, tak vidím, že zpoza zatáčky vyšla sajtna cigánskejch panchartíků. Jak mě zmerčili, tak začali cosi pořvávat a rozběhli se za mnou. Mně nezbejvalo, než vzít kolo a nohy na ramena a takhle běžet, než skončí štěrk. Byli sakra rychlí, ale ještěže ne dost rychlí na mě…Toho starýho kola by mně moc líto nebylo, ale samotnej akt přepadení by se mi určitě sakra nelíbil…
Ja myslel ze ve velka voda z karlina vyplachla , ale asi ne vsechny . Na to co se tedka z karlina stava se divim ze se tam uchitily zase. Ted vazne , Proti cikanum(Romum) nic nemam , ale je pravdou ze pokud jich je vice nez jeden zacnou si navzajem neco dokazovat, Takze z jednim se da docela dohodnou, ale jakmile jich je vic pohromade je dohoda bez sance, To plati i o ostatnich Skupinach obyvatelstva , sprejerem pocinaje a anarchystou konce
Omlouvám se všem, chtěl jsem jen upozornit na určité nebezpečí, společenský jev.. nerad bych otevíral debatu o romech atd. Zkusme to uzavřít tím, že by owner měl pamatovat i na podobná rizika.. a pro kačery jako varování před odlovem solo v podobných lokalitách.