Geocaching je nebezpečný!

Dneska mne zaujal log jednoho mladého kačera… K.O. na jedné karlínké keši…http://www.geocaching.com/seek/cache_details.aspx?guid=19087733-81ea-42c9-ab3b-4edf6f3ab030

kuriosní, vlastně ani nevím, co si o tom mám myslet…

Hmm. Dneska to na Arbesáku (při mém marném hledání nové mysterky!) taky vypadalo, jako že si Obama přivez´ příbuzné o den dřív. :slight_smile:

PAK NEMAJI BEJT LIDI XENOFOBNI! :@
VRRrr… :frowning:

jsem rád že cvičím Gung fu

Keš odlovenou nemám, místo znám ale velmi dobře, Přiznávám, že ve večerních hodinách bych se tu asi trochu bál. Zvláštní:(. U městských keší mám obavy ve dne.

To je standartní situace. Ve skupince jim roste enormně útočnost. Pokud se necití v dostatečné převaze, zmizí jak pára nad hrncem.Tomu mladému chlapci už nikdo nikdy nevysvětlí, že se jedná o diskriminované etnikum.Ten už si vytvořil vlastní názor sám.:frowning:

No už sem kdysi měl podobnou skušenost, ne teda se GC, ale co si občas dovolujou je fakt hrůza…Jen mě zarazilo, když to někdo viděl, že tomu chudákovi nepomohl…

Chce to s sebou hafana. Těch se bojí.
Nebo dva holohlavý kamarády v kanadách. Taky to funguje.
Nebo před odlovem zavolat 156, něco si vymyslet, počkat až přijedou, odlovit a vypadnout.

Hajzli jedni…
To je teda hrozný, co se děje ve městech…
Možná bych měl řešení, jak se aspoň proti tomu bránit. Buďto naučit se bojová umění (od karate, přes šerm, až po střelné zbraně), nebo si nosit na kešky osobní zbraně (třeba nůž).
My když jezdíme, tak nevozíme nůž, ale i polní lopatka postačí. Jedna do xichtu a je vymalováno…:stuck_out_tongue:

Já se ani nedivím, kdo by chtěl mít v zádech kudličku. Kdysi dávno spolužák skončil ve špitále jen proto že byl nekuřák a neměl u sebe cigáro které po něm chtěli. A myslím že podobnou zkušenost má většina lidí. Další věc je, že nikdo neví jestli to jsou jeho kamarádi a jen si tak "hrají". Já osobně bych spíš zavolal nějakou tu 158 nebo 112 než se do toho plést. To doporučují i sami cajti, opravdu je to nebezpečné.

Problém zbraní je, že když již máš takovou zbraň u sebe, nesmíš váhat ji použít… Což však může v budoucnu vést k závěru, že se jednalo o nepřiměřenou obranu.

V okamžiku kdy zbraň vytáhneš jen tak, ještě by se mohla stát nástrojem proti tobě.

O cikánech si myslím svý, jako patrně naprostá většina lidí v této společnosti, ovšem nahlas se to říkat nemůže… páč jinak bychom byli rasisti.

Ano,
proto od určité chvíle nosím v přední kapse u bundy kasr…

K tomuhle snad není ani co dodat, je to velice smutný a škoda že tam nedorazil někdo kdo by jim trošku přetvaroval oblučej :@

Hold Cikánům se musíte vyhejbat a když už vas nedejbóže napadnou, tak se hlavně vubec nebraňte, pač by jste jim mohli ublížit a to se v ČR tvrdě postihuje. Nejlepší na tom všem je to že slovíčko rasismus je vlastně dioda - funguje pouze jednosměrně :wink:

jj tak proto si na lovy do Prahy beru s sebou kesr, který mám jinak v práci…

K tématu se nemá cenu vyjadřovat…závěr je jasný. Jen jsem chtěl podotknout, že se mě líbí, že se aspoň na něčem shodnete a nehádáte se:-D

V Brne to neni lepsi,ja mam zkusenost z mladi-2.třída,kdy me ukradli kolo,když vidím,tak se jim snazim vyhnout,ale i par hodnych se najde např.jsem jednoho znal ze závodů v judu,ale bohuzel prevazuji nepříspusobiví..

no ty příspěvky tady jsou dost rasistický, to se mi zrovna moc nelíbí :expressionless:

já prostě rasisity a cikány nemám rád B)

Qnik: aha… to je třeba IHNED napravit!

jelita, rasistický! Agarofóbní! (nebo jaxetopíše…)

:stuck_out_tongue: B)