Geocaching na Facebooku

Zdravím všechny kačery a taky všechny geofacebookaře vytvořil jsem na facebooku stránku pro české kačery kdo z vás má facebook a tak neváhejte a staňte se fanoušky mé stránky http://www.facebook.com/pages/Czech-Geocaching/90386392582 Díky a doufám že se uvidíme na fecebooku Ahoj

No už jsem tam, zrovna ráno jsem hledala a nenašla :frowning: Tak super, máte mě tam :smiley:

tyjo tak to bylo rychlí díky

Nechci rýpat, ale nestačí ty dvě skupiny (první a druhá), které tam již tuzemští kačeři mají?

PaWcz: No já se ráno dívala teda a žádné tuzemské jsem nenašla… :frowning:

jsem ji založil jenom proč český kačery aby jsme si tam mohly psát česky ale aby se nám tam nepletla angličtina a další jazyky

aha sorry jsem si je neotevřel a ž ted a vydím že jsou taky česky ale taky jsem je nenašel takže proto jsem zalložil tuto skupinu

Co je to facebook?:wink:

A tahle věta je česky??? :wink:

misugen: No já je česky taky neviděla.. neřeš, je plno skupin které jsou založeny více uživateli a jsou ve skutečnosti o tom samém

nn tato zrovna ne

no já taky ne no

misugen: tak to nekuť a klidně to na FB nech :wink: není co řešit :wink:

Jedno z temných zákoutí internetu, kde se slézají různé asociální existence

NEJVETSI ZLO!!!

:D:D:D

facebook je smrt scházení se u piva!

no diskuse nediskuse ale stránky o Geocachingu jsou již na facebooku zaběhnuté a docela obsáhlé :slight_smile:

Tuhle stránku jsem založil už před x měsíci a je celkem dost navštěvovaná:
http://www.facebook.com/profile.php?id=&src=fftb#/group.php?gid=28213718332&ref=mf
nemyslím si, že by byly potřeba další ikdyž třeba ju kdo ví :smiley:

[color=red]jinak k Facebooku[/color] :smiley: no je to takové jaké to je… kdo chce komunikovat a nebojí se ztráty soukromí tak vzhůru na facebook kdo se bojí ztráty soukromí ať tam raději nechodí :slight_smile: ale je to na každém… nicméně souhlasím s názorem, že celkově to není až tak bůhví co… B)

Díky za vysvětlení…vždy když se mě někdo zeptá jestli jsem na Facebooku…odvětím FACECO?:slight_smile: Jinak líbí se mě jak to popsal Krkovička…to si zapamatuju a budu to dál používat;) narozdíl od toho FACECO?BOOKU:-D

Facebook sucks… facebeer rocks! :wink: