Plánuji se svým šestiletým synem lovit kešky a rád bych, aby v kešce našel něco pěkného.
Jak na to?
Jsem z Kyjova
Plánuji se svým šestiletým synem lovit kešky a rád bych, aby v kešce našel něco pěkného.
Jak na to?
Jsem z Kyjova
Pokud chceš opravdu nějaký lepší obsah, tak zkus většinou kešky v nějakých infocentrech, knihovnách, knihobudkách, apod.
Případně nějaké větší kešky (large, regular). Ovšem chce si to asi pročíst logy, jestli jsou udržované... Může naznačit trochu i hodnocení, i když to je spíš za vzhled schránky, než za obsah.
U velikosti mikro vůbec nepočítej, že by bylo něco na výměnu. U velikosti small je to většinou jen pár drobností, nebo často také vůbec nic...
Dříve také bylo zvykem dávat něco do bonusovek u sérií. Ovšem dnes už to tolik lidí nedodržuje. Něco mohou naznačit i jména keší (speciálně založené keše pro děti). Ale ty se špatně hledají.
S dětmi keškuji od jejich narození. A od jejich narození v keších skoro nic neměníme (většinou nemáme nic na výměnu). A nijak jim to nevadí. Baví je hlavně to hledání.
Ale to je vždy asi případ od případu...
Vzpomínám na jednoho kačera, ten vždycky keše našel předem a až potom na ně vzal děti. Ale to proto, aby se před nimi neztrapnil. I to je možnost, zajít keše napřed naplnit a pak je odlovit s dětmi...
Lovím s dětmi 5, 3 a teď i s jednoročním prckem. Měníme jen kolečka, vše ostatní necháváme ležet :)
Jak již bylo napsáno, zábava je pro ně hlavně to hledání - a samozřejmě je nechávám se zapsat :)
Svého času jsem si prostě drobné dárky pro děti nosil s sebou. Ano, v jedné kapse jsme měli hromádku kinderšrotu a CWG na výměnu, ale ve druhé jsem měl nakoupené drobnosti, o kterých nevěděli a prostě je občas nenápadně podstrčil. Je to trošku nesportovní, navíc 6ti letý nepůjde tak jednoduše nachytat, ale můžeš to zkusit.
Jinak jak píšou ostatní - nejlépe si některé kešky obejít předem. Spousta je zaměřená na děti.
Co se týče kinderšrotu. Je dobrý? Pamatuji si kolekci figurek.
Co se týče kinderšrotu. Je dobrý? Pamatuji si kolekci figurek.
Obecně jsme s sebou nějaký měli pro případ, že by se jim líbil nějaký podobný. Občas letěli šmoulové, občas něco jiného, ale bral jsem to v podstatě jako spotřební materiál :-).
Jak už psali autoři nade mnou, hledej keše např. v infocentrech... a nebo větší keše naopak mimo civilizaci (tam, kde nejde dojet blízko ke keši autem), tam často i pěkné věci zůstanou. Také máte větší šanci na hezký obsah u keší, které jsou čerstvě založené.
Celkově koukej na téma keše (některé jsou přímo určené pro děti, na výměnu plyšáků) nebo na informace v logách (my třeba taky občas do logů píšeme, že je v keši ještě pěkný výběr hraček apod.)
Šestiletého syna bych už ale také učila, že tam dáme něco s větší nebo stejnou hodnotou a chtěla bych, aby se na tom také podílel. Třeba s vámi šel koupit nějaké drobnosti, pomáhal s výrobou (já jsem třeba jednu dobu dělala korálkové náušnice do keší a děti mi dle pokynů podávaly korálky apod.)