Také jsem zvědavý na zimní lovení, bude to naše první zima. ve městech vcelku problém nevidím,tam je skoro pořád stejně a sněhu málo. Na přírodu jsem ale opravdu zvědavý, Ale tak v kufru našeho geovozu se lopata vždy najde:-) Zimní svět bez kopřiv a podobně nebude špatný, a ještě je fajn že když sebou ty moje dva metry někde seknou na svahu tak nebudu hned jak čuně pokud bude sníh
Tak to bych Te s dovolenim lehce poopravil. Letos behem slavneho Mistrovstvi v "utraceni" v Liberci, jsem si zajel zakesovat do vedlejsiho Jablonce. Po 4 marnych pokus jsem se na zbylych 15 kesi v zaloze vyprd, nebot to bylo na lopatu. A to prosim byly vsechno mestsky micra/smallky…:o
Ehm. Kalamita nebyla. Ta byla jenom v níže položených vesnicích, třeba v Liberci, kde oba dva sypače jezdily ve Vesci kolem stadiónu.
U nás na kopci jsou silničáři připraveni a byl tedy normální zimní režim. Kalamita se vyhlašuje až při spadu větším než cca 150 cm za týden. Nepamatuju se, kdy se to stalo naposled … tuším 2001 nebo 2002.