A ted otázka do pléna: Bylo by možné udělat nějaký prográmek, který by dokázal ze složky stažených spoilerů udělat složku GeocachingPhotos s podsložkami definovanými výše, která by se jen nakopírovala do Garmin přístroje?
Myslím, že není ani tak na místě otázka JESTLI by to šlo, jako spíše KDO se do toho vrhne Ale byla by to opravdu velice užitečná funkce…aspoň tedy pro mě. Tohle bych potřeboval vloni ve Španělsku jako sůl.
Nemohu se zbavit pocitu, ze ten originalni clanek to popisuje trochu jinak, nez jak je to tu prezvejkane, bacha!
ale jinak zadna veda - vzit hromadku JPG a nahrat je do prislusneho adresare. To se, pri mensim poctu kesi, da udelat klidne i rucne.
Jen doufam, ze to funguje i s GC kody.
V principu neni problem to napsat jako skriptik pro GG. Staci uz jen nekoho prekecat.
On je odlišuje tak, že stačí přidat slozku Spoilers např.
\Garmin\GeocachePhotos\9\H\GC392H9\Spoilers
a obrázky z této složky se nebudou zobrazovat přímo, ale az po nejakém speciálním kliknutí, coz povazuji za blbost - pokud chci zobrazit spoiler, pak at je to jednudoche, ne na 10 kliku + se zobrazením toho jejich divneho modreho tchoře, ale je pravda, ze to jsem v uvodnim prispevku vynechal…
Dámy a pánové, je to až neuvěřitelné, ale opravdu to funguje… A to i na keše z geocaching.com - jen teda to spoilers je opravdu škaredý modrý tchoř a pro mod geocaching.com žádná změna…
Nejak se nemohu zbavit dojmu, ze by to melo patrit do meho pluginu Spoiler. Chystal jsem se na vetsi zasah do tohoto pluginu ve chvili, kdy API bude umet stahovat obrazky - pak se to bude muset prekopat docela dost; odmenou by mela byt rychlost ypracovani. Ted je otazka, zda pockat na API nebo to doplnit "hned".
Trochu ale narazim na skutecnost, ze nemam odpovidajici navigaci, kde bych to mohl zkouset, a pak mam trochu nejasno v tom, jak to vlastne implementovat - treba jakou velikost obrazku pouzit a zda to fakt aplikovat i na obrazky, ktere nesplnuji podminku pro spoilery. (Podminka ulozeni obrazku na gc.com zatim zustane zachovana.)
Nejlepší by bylo, kdyby šlo jen aktualizovat již existující makro Spoiler (pro GG) - podle daného klíče by to stáhlo spojlery ze všech keší, konvertovalo do jpg a vytvořilo složku GeocachePhotos. To by teprve byla paráda.
Tak gord už byl rychlejší
Za sebe bych byl pro úpravu již teď, pokud to nebude týden práce k týdennímu užitku. Dál by mi přišlo nejlepší moct si vybrat, jestli chci jen spojlery anebo i ostatní obrázky.