ten článek vyšel už minulý týden v papírové podobě v příloze ONA, ukazovala mi ho geopřítelkyně, nepřesnosti jako 6700 keší v ČR atd. asi nemá smysl ani komentovat…
Myslite ze je to jen zabava pro vyvolene? .. a kdo je vyvolil .. a Vas …
Ja jsem nazev slysel uz hodne davno … jen mne to nezaujalo natolik aby jsem z lenosti nasel vic info … nez jsem nahodou pri vyberu mobilu pro zname neklikl na clanek od marekla … timto mu moc dekuji … ktery jsem mel tyden otevreny nez jsem ho konecne precetl … a dalsi den jsme ulovily prvni kesku
Stupidi typu antigeocaching teamu se muzou a mohli objevit vzdy …
A pokud si to prectou normalni lidi … at zacnou nebo nezacnou hrat … aspon vedi jak se k tomu zachovat kdyz nekde neco nahodou najdou .. nebo zacnou hrat .. a uz z clanku co cetli vedi jak se chovat k trakovacim predmetum … to je podle mne v tech clancich asi nejdulezitejsi zduraznit … ze nejsou na trade a maji porad puvodniho majitele …
Sam jsem to resil z belgickym kacerem (zacal jak ja a ma toho nalezeneho vic ..) .. ktery evidentne necetl clanek od marekla … kde jsem 3krat po nem nasel TB nebo GC … kdy to bud grabnul nez jsme prisel domu … nebo naopak presunul a nezalogoval … Jsem mu spamoval tak dlouho nez to vzdal a zalogoval …
Jestli se obcas mrknete .. tak v pravidelnem spamu od groundspeaku … jsou tydenne min 3 odkazy na clanky v US tisku … nekdy snad az 20 …
Nechci rozpoutavat flame … ale kdo udelal VYVOLENE z Vas? …
Publicita je pro " obyčejného člověka" vždycky negativní. Protože platí: Žádné zprávy = dobré zprávy. Pouze pro celebrity platí, že i negativní reklama je reklama. :D:D:D
Jednoznačně platí víc lidí -> víc problémů, nadbytek keší, ztráta určité romantiky řekněme, je to sice blbý, ale je to tak. Vláken je tu o tomhle problému taky spousta a doporučuju víc to neřešit, řešení stejně neexistuje. Každý má právo se o téhle zábavě dozvědět a zapojit se do ní, ale skoro bych ten už tak velký nárůst lidí víc cíleně neurychloval .
Hlavně bych tu nerozpoutával další flame (do kterého se zvrhlo v podstatě každé z těch vláken) ještě k tomu hezky uvedený slovy "nechci rozpoutávat flame". :)
Počet keší bych neřešil, každý údaj o počtu přestává platil už v okamžiku publikace článku Ale hned první věta mě nesedí - až budu mít keše plný kaštanů, tak budu vědět, kdo za to může;)
Nemůžu s tím souhlasit. Ano, kvalita keší je důležitá, ale i ve městě můžeš mít 100 mikro 1/1 na pěkných místech, na místech které mohou většině něco říct a mohou být za tím pěkné multinky nebo mystery. K čemu je ti velká krabice ve které nic není… Velká krabice není zárukou DOBRÉ keše. A k otázce, od kdy zakládat? Neregulujte to. Dobrý kačer pochopí, kdy je ta správná chvíle kdy založit zajímavou keš pro ostatní a ten špatný nebo průměrný? Ano, založí podprůměrnou keš někde u školy apod. ale ta nepřežije první výměnu logbooku. Přirozený odpad je prostě přirozená regulace keší…
Ten článek je dobrý a počet keší je tak podstatný… pro kačera co honí statistiky ano, pro normální čtenáře je to jen číslo.. nic víc. A to číslo počítám představuje počet aktivních keší v danou chvíli, což odpovídá. Neřešte proboha hlouposti.