Máte-li zájem o první geocoin z Českého ráje, pak vězte, že bude možnost si ho zakoupit na eventu MBE IV - http://coord.info/GC2J3H1
Další možností pak časem bude objednání v lokálním e-shopu.
Cena coinu je 250 Kč.
K dispozici je nyní cca 80 kousků.
Ahoj,
v úvodním článku píšeš o "prvním geocoinu". Bude následovat další do serie? Kolik asi tak plánujete geocoinů v serii.
Geocoin je v celku povedený. Juraf369
Ahoj, jsem rád, že se coin líbí. Je to určitě satisfakce pro všechny, kteří se na vzniku tohoto coinu podíleli…
Nedostanete-li se na event, nezoufejte, určitě jich dost zbyde i po eventu a pak budou k dostání na tom e-shopu (jehož adresu vám klidně pošlu sz, mailem, přes profil atd., bych tu nebyl zabanánovanej skrzevá reklamu atd.)
smrk: nemyslím si, že nikdo z těch, kteří si coin koupí, ho nepustí do oběhu, zas tak ultraexkluzivní není, tedy pokud jsi měl toto na mysli…
juraf369: první jsem myslel, jako první tady v okolí, ale máš pravdu - rádi bychom do budoucna jednou ročně udělali sérii coinů střízlivého designu jako tento s motivy z Českého ráje. Ale hodně to záleží na tom, budou-li nám různí elementálové nakloněni, to jest zda se prodá tato série, kolik nabouchá Dacháček střech, případně kolik já prodám kousků jisté neprodejné knížky atd…
Máš recht, střízlivýho mě už dlouho nikdo neviděl, ba už jsem ve fázi častého dvojitého vidění (minimáně u kapličky ve Lhoticích ) Akorát jak furt tloustnu, tak se ta vizáž z profilu přibližuje tý z ánfasu, tak to s tou třetí sérii bude asi problém
Aviatik: ano, tak ikonka by měla být víceméně stejná.