Ahoj našel jsem u sebe geocoin který se u mě doma zatoulal ale jeho číslo už není na gc.com tak nevím co s tím? Nevíte jak poznám zda nebyl archivovaný?
Geocoin nemůže být "archivovaný". Co přesně to píše, když zadáš ten kód na geocaching.com/track?
Možnosti jsou následovné:
- zobrazí se ti listing toho geocoinu
- zobrazí se ti, že zadaný kód v systému neexistuje (v takovém případě opisuješ kód špatně, pozor například na záměnu O a 0)
- zobrazí se ti gratulace k zakoupení nového předmětu (v takovém případě, pokud se u tebe "zatoulal" z nějaké kešky a nikoliv po nákupu v nějakém geoshopu, bych se přikláněl opět ke špatně opsanému kódu)
No píše my to že nebyl nalezen ale já jsem zkoušel tam zadat lecos a furt nic :(
Pošli mi ten kód ve zprávě.
Geocoin nemůže být "archivovaný". Co přesně to píše, když zadáš ten kód na geocaching.com/track?
Možnosti jsou následovné:
zobrazí se ti listing toho geocoinu
zobrazí se ti, že zadaný kód v systému neexistuje (v takovém případě opisuješ kód špatně, pozor například na záměnu O a 0)
zobrazí se ti gratulace k zakoupení nového předmětu (v takovém případě, pokud se u tebe “zatoulal” z nějaké kešky a nikoliv po nákupu v nějakém geoshopu, bych se přikláněl opět ke špatně opsanému kódu)
Zdá se, že ten kód opravdu nefunguje, můžu ti poslat fotku?
Díky! Mně to teda pořád nejde.
Edit: teď se to povedlo.